Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez a méregdrága Porsche vitte a halálba a milliomos 22 éves vállalkozót.. Tamás sikeres céget vezetett, tisztességesen gazdagott meg
Mindenegyben Blog - 2024. október 26. (szombat), 07:28

Ez a méregdrága Porsche vitte a halálba a milliomos 22 éves vállalkozót.. Tamás sikeres céget vezetett, tisztességesen gazdagott meg

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 26

Fiatal vállalkozót vitt a halálba a Porsche – Tragikus balesetben hunyt el a 22 éves Tamás

Hirdetés
[ ]

A 22 éves Bangó Tamás története egy sikertörténetként indult, azonban tragikus véget ért. Fiatal kora ellenére sikeres vállalkozó volt, aki egy fémkereskedő céget vezetett, amely az elmúlt évben közel 500 millió forintos adózás előtti eredményt ért el. Emellett Tamás egy autókölcsönző vállalkozást is működtetett, amely szintén ígéretesen teljesített. Tisztességesen építette fel életét, és példakép volt a környezetében – ám sajnos szombat este egy végzetes baleset vetett véget ígéretes jövőjének.

A tragédia Zagyvaszántónál történt a 21-es főúton, ahol a fiatal vállalkozó Porsche járműve lesodródott az útról, majd felborult. A baleset következtében Tamás azonnal életét vesztette. A helyszínre érkezett többek között Gáspár Győző, azaz Győzike, aki mély fájdalommal nyilatkozott legjobb barátja elvesztéséről. Győzike közösségi oldalán is megemlékezett Tamásról, megosztva érzéseit és részvétét a család felé: „Sajnos Neked csak ennyi adatott, Tomika! A mennyek országa lett az új otthonod, az angyalok vigyáznak rád!”

A tragédia hírére a Facebookot ellepték a részvétnyilvánítások, barátok és ismerősök tömegesen fejezték ki együttérzésüket a család felé. A baleset különösen sokkolta a salgótarjáni közösséget, ahol Tamás ismert és közkedvelt fiatal volt. Az életét saját erejéből felépítő fiatal vállalkozó korai halála egy egész közösséget döbbentett meg.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés