Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez a 13 ember vesztette életét a szerdai buszbalesetben. Isten Nyugosztalja őket, egy megosztással adózunk a tiszteletükre!
Mindenegyben Blog - 2020. november 01. (vasárnap), 15:28

Ez a 13 ember vesztette életét a szerdai buszbalesetben. Isten Nyugosztalja őket, egy megosztással adózunk a tiszteletükre! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 01

Két éve történt balesetről derült ki,hogy ki vezette a 9 halálos áldozatot követelő, kedd délutáni, 4-es főúton történt balesetben résztvevő román kisbuszt, és az is, kik voltak a vele utazók. Családos emberekről van szó, az utasok között élettársak is voltak.

Hirdetés
[ ]

Mint ismert, egy román állampolgárokat szállító kisbusz sofőrje élőben közvetített az utazásukról a Facebookon, eközben áttért a szemből érkezők sávjába – vagy éppen előzött, ez még nem tiszta –, ahol frontálisan karambolozott egy homokot szállító teherautóval. A kisbuszban mindenki meghalt. A videó, amit a sofőr készített a halála pillanatában, itt látható. A balesetről készült egy másik videó is, amely a baleset után, de még a hatóságok kiérkezése előtt készült. Egy autós megállt a helyszínen, majd videóra vette, amit ott látott, ez a felvétel csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Az MTI értesülései szerint a kedden délután történt ceglédberceli baleset halálos áldozatai többnyire alkalmi mezőgazdasági munkából élő roma férfiak és nők voltak.

Sagyebo István, a Maros megyei Balavásár (Balauseri) polgármestere az MTI-nek elmondta, az áldozatok közül négyen a községhez tartozó Egrestő (Agristeu) lakosai. Két áldozat élettársi viszonyban élt egymással, hat gyerek maradt árván utánuk. A másik két egrestői áldozat egyikének két gyermeke maradt árván. A polgármester elmondta, a községben élő roma családok általában a román és a magyar nyelvet is beszélik, az elhunytak gyerekei román tannyelvű iskolába járnak.

Sagyebo István azt mondta, szerdán a községháza hivatalnoka meglátogatta a családokat, és megvizsgálta a szociális helyzetüket. Az elmúlt időszakban az elhunytak egyike kapott szociális segélyt a hivataltól. „Egyelőre tájékozódunk, és próbáljuk rendezni az árván maradt gyermekek helyzetét” – jelentette ki a polgármester.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés