Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Erre senki nem számított – Megtörte a csendet és beismerte Kucsera Gábor, EZ van közte és Varsányi Réka között! - Alekosz őrjöng:
Mindenegyben Blog - 2023. november 15. (szerda), 15:32

Erre senki nem számított – Megtörte a csendet és beismerte Kucsera Gábor, EZ van közte és Varsányi Réka között! - Alekosz őrjöng: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 nov 15

Kucsera Gábor a Kiskegyedtől tudta meg először, hogy Alekosz szerint volt köztük valami Ázsia expresszbeli társa és “majdnem barátnője”, Réka között. És bár nem nagyon foglalkozik ezzel, elárulta nekünk, mi a valóság… Hogy a világbajnok sportoló és a celeb nem igazán barátkoznak egymással, azt mindenki láthatta az Ázsia Expressz című műsorban. Kucsera ugyanis nem ért egyet Alekosz modorával, aki amikor csak lehet, beszólogat a jóképű kajakosnak. – Zéró tisztelet mások iránt: amikor valaki hozzád szól, te direkt elnézel, beszélsz egy hölggyel zsebben tartott kézzel, a csapattársaidat nem ünnepled meg vagy elismered. Szerintem egyáltalán ne lepődjetek meg ezen, mert nem voltatok nyitottak senki iránt – fejtette ki a véleményét Kucsera Alekosznak.

A görög szerint azonban a kajakosnak inkább az nem tetszik, hogy egy korábbi műsorban, amiben szerepeltek, ő kijelentette, hogy nem tartja Kucserát egy érdekes szereplőnek. De a kettejük ellentéte még ennél is régebbre nyúlik vissza. Amikor Kucsera drogbotrányba került, Alekosz már akkor sem éppen dicsérően nyilatkozott róla. A kajakos viszont úgy véli, a görög amikor csak tudta provokálta őt. – Próbál belém kötni, piszkálni évek óta, és azt várja, hogy leereszkedjem az ő szintjére. De én nem fogok erre a szintre leereszkedni. Nem érdekel. Figyelmen kívül hagyom – összegezte Kucsi Alekoszról a véleményét a barátjának, Dávidnak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés