Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Erre a hónapra időzíted a nyári szabadságodat? Sajnos nagyon rossz hírünk van az időjárással kapcsolatban
Mindenegyben Blog - 2023. július 03. (hétfő), 14:44

Erre a hónapra időzíted a nyári szabadságodat? Sajnos nagyon rossz hírünk van az időjárással kapcsolatban (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 03

Az idén nyár viszonylag csapadékos és meglepően hűvös volt, legalábbis ahhoz képest, amit a meteorológusok beharangoztak. Azonban a nyárnak még nincsen vége, bármi lehet!

Az időjárás nagyon szeszélyes mostanában, teli van fordulatokkal, viharokkal, jégesővel és villámárvizekkel. A héten is marad a kellemes meleg, viszont folytonosak a figyelmeztetések, többfelé várható nagyobb vihar, helyenként megint leszakadhat az ég, jégeső is lehet. Keddtől egészen a hétvégéig nagyobb viharokra lehet számítani.

Hirdetés
[ ]

Az előrejelzés nagyon bizonytalan, de ha beválik, akkor az egész hónap meglepően “hűvös” maradhat. Lehet, hogy még egyelőre elkerülnek minket a 40 fokok vagy annál is magasabb kánikulák.

Nézzük a heti időjárást:

Sok napsütés, meleg idő

Hétfőn az ország nagyobb részén sok napsütésre, száraz időre számíthatunk. A Dunántúlon takarhatják gyakrabban felhők a napot, itt nyugat felől elszórtan eső, zápor is kialakulhat, néhol az ég is megdörrenhet. A nyugatias irányú szél északon többfelé megélénkülhet. Délutánra 26 és 33 fok közé melegedhet a levegő, a felhősebb nyugati tájakon lesz hűvösebb.

Keddre virradóan többfelé várható eső, záporok, zivatarok kialakulása, és napközben is számítani kell szórványosan csapadékra a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett. A szél csak zivatarok környezetében támadhat fel. Hajnalban 15 és 20, délután 24 és 31 fok között alakul a hőmérséklet.Szerdán a napos-gomolyfelhős időben több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok. A szél zivatarok idején erős, viharos lehet, zivataroktól függetlenül csak helyenként élénkülhet meg. 25 és 31 fok közötti maximumokat mérhetünk.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés