Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ennyi itt a vége: külön utakon folytatja Meghan Markle és Harry herceg
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 04. (vasárnap), 18:29

Ennyi itt a vége: külön utakon folytatja Meghan Markle és Harry herceg

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 04

Harry herceg és Meghan Markle külön utakon folytatják

Harry herceg és Meghan Markle ismét külön programokon vesznek részt a közeljövőben, ami ismét reflektorfénybe helyezi a pár közti különbségeket. Legutóbb Harry egyedül vett részt III. Károly király koronázási ceremóniáján, és a hírek szerint a nyári eseményeken is külön utakon járnak majd.

Hirdetés
[ ]

Külön programok és találkozók

Harry herceg tervei között szerepel egy Egyesült Királyságba tett látogatás, ahol nemcsak az édesapjával, III. Károly királlyal szeretne találkozni, hanem néhány régi barátjával is. A herceg alig várja, hogy hazatérjen, és újra kapcsolatba léphessen azokkal, akik fontosak számára. Az utazás időzítése is különleges, mivel Harry szeptemberben ünnepli 40. születésnapját, amit valószínűleg szintén a barátai társaságában szeretne tölteni.

Meghan és a gyerekek Kaliforniában maradnak

Meghan Markle viszont Kaliforniában marad az ötéves Archie-val és a hároméves Lilibet-tel. Az Egyesült Királyságba való utazás túl nagy megterhelést jelentene számára, különösen a kisgyermekekkel való utazás miatt. Meghan számára a család mindennapi élete és a gyerekekkel való foglalkozás most az elsődleges, így inkább otthon marad, míg Harry az Egyesült Királyságba látogat.

Kapcsolatuk és jövőbeli tervek

Bár a pár külön tölt el időt a nyári eseményeken, kapcsolatuk továbbra is erősnek tűnik. Mindketten támogatják egymást a különböző tevékenységekben és programokban, és prioritásaik között továbbra is fontos helyet foglal el a család. Harry és Meghan folyamatosan dolgoznak közös projektjeiken és jótékonysági munkáikon, és bár most külön utakon járnak, továbbra is együtt építik jövőjüket.

Az elmúlt időszak külön töltött eseményei ismét rávilágítanak arra, hogy a hercegi pár különböző prioritásokkal rendelkezik, de továbbra is támogatják egymást. A közelgő események és találkozók újabb lehetőséget adnak arra, hogy mindketten saját útjukat járják, miközben erősítik kapcsolatukat és közös céljaikat.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés