Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mindenegyben Blog - 2024. október 19. (szombat), 19:26

"Elvitték minden idők legnagyobb Ötöslottó főnyereményét. Ezeket a számokat nézd! ⬇️ MUTATJUK ⬇️"

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 19

Rendkívüli! Elvitték minden idők legnagyobb Ötöslottó főnyereményét – Nézd meg a nyertes számokat!

Minden idők legnagyobb ötös lottó főnyereménye gazdára talált október 19-én, így egy újabb milliárdos csatlakozott a dúsgazdagok elit klubjához Magyarországon. A 2024-es év 42. játékhéten a nyertes játékos elképesztő, 6 613 905 020 forintot vihetett haza, miután eltalálta a „3; 10; 12; 13; 33” nyerőszámokat.

Hirdetés
[ ]

A különleges sorsolást Tótfalusi Fanni vezette, aki a sorsfordító pillanatban indította el a számsorsolást. A gépi sorsolás a Luxor utolsó páratlan számjegyének köszönhetően valósult meg. A televíziós műsorvezető közreműködésével a szerencse végül a telitalálatos szelvény tulajdonosát választotta ki.

Ez a gigászi összeg példa nélküli Magyarországon, harminchárom hét halmozódás után került sor erre a nyereményre. Bár nem ez volt a leghosszabb nyereménygyűjtés az Ötöslottó történetében, a mostani főnyeremény még az idei februári 6,523 milliárdos jackpotot is túlszárnyalta.

A Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója, Uszkay-Boiskó Sándor elmondta, hogy az ilyen hatalmas összegek jelentősen megnövelik a játékosok számát. Sok olyan ember is megjátszotta kedvenc számait, akik általában nem vesznek részt a számsorsjátékokban. A szerencse most nekik kedvezett, és egy ember álma vált valóra, amikor megszerezte az elképesztő főnyereményt.

Ez a különleges eset örökre bevonul a lottózás történetébe, hiszen utoljára 25 éve fordult elő, hogy egy éven belül kétszer is rekord nyereményt vitt el egy játékos.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés