Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Eltűnt Boros Lajos..
Mindenegyben Blog - 2024. június 14. (péntek), 12:44

Eltűnt Boros Lajos..

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 14

Boros Lajos hosszú ideje nem jelentkezett a közösségi oldalain, ami újra aggodalmat keltett rajongói és kollégái körében. Ez nem teljesen indokolatlan, hiszen hat évvel ezelőtt egy szívműtét után kómába esett, és öt hétig nem ébredt fel. Most azonban nincs ok komoly aggodalomra.

Egy közeli ismerős elmondása szerint Boros Lajos nincs súlyos egészségügyi állapotban, egyszerűen már nem tud úgy helytállni, mint korábban, ezért visszavonult a nyilvánosságtól. A 77 éves rádiós továbbra is próbál aktív maradni magánéletében: sétál, időt tölt a családjával, és igyekszik megtartani a jókedvét.

Hirdetés
[ ]

Korábban Boros Lajos nagy terveket szövögetett, többek között stand-up karrierje folytatását és egy új kiállítás rendezését a saját képeiből. Azonban most már valószínűleg nem tér vissza a mikrofon mögé, ahogyan azt egy közeli ismerőse is megerősítette​.

– Nincs nagy baj, egyszerűen csak már nem tud úgy helytállni, mit korábban, ezért inkább a háttérbe vonult – magyarázta az egyik közeli ismerős, aki szerint a 77 éves rádiós ettől függetlenül próbál aktív maradni a magánéletében, sétálni, időt tölteni a családjával.

– Az persze, nem egyszerű, hogy mindig is a szereplés, a rádiózás, a színpad volt az élete, de mikrofon elé már nagy valószínűséggel nem ül – tette hozzá az ismerős.

Boros Lajos állapota az utóbbi időben sokat javult, bár a szívműtét és az azt követő komplikációk után több betegség is küzd benne. Elmondása szerint az orvosai is csökkentették a gyógyszeradagját, ami pozitív előrelépést jelent számára. Bár fizikailag nem tudja ugyanazt a teljesítményt nyújtani, mint régen, humorérzékét és életkedvét megőrizte​

Kapcsolódó cikkünk
Bochkor Gábor nem ment el Boros Lajos búcsúztatására.... van viszont rá szuper magyarázata...

Bochkor Gábor ismét megszólalt régi kollégája és barátja, Boros Lajos elvesztése kapcsán. A tragikus hír mélyen...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés