Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elragadó!😊 Ennyire bájos házakat lehet kapni mindössze 500 ezer forintért: mutatjuk, hol és hogyan keresd! Bűbájos vidéki otthonok elképesztő árakon! 👇 Cikk a hozzászólásoknál >>>
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 27. (kedd), 19:53

Elragadó!😊 Ennyire bájos házakat lehet kapni mindössze 500 ezer forintért: mutatjuk, hol és hogyan keresd! Bűbájos vidéki otthonok elképesztő árakon! 👇 Cikk a hozzászólásoknál >>>

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 27

Elragadó!

Ennyire bájos házakat lehet kapni mindössze 500 ezer forintért: mutatjuk, hol és hogyan keresd! Bűbájos vidéki otthonok elképesztő árakon!

Kíváncsi vagy, hol találod meg az ország legolcsóbb házait?

Ha lakásvásárlásról van szó, nem mindenki rendelkezik hatalmas összegekkel, és nem mindenki szeretne hitelt felvenni. Az állami kedvezmények, mint például a gyermekes családok számára elérhető támogatások, sokak számára elérhetetlenek. Ezért azoknak, akik nem szeretnének eladósodni, de mégis vágynak saját ingatlanra, érdemes körülnézni a legolcsóbb kategóriákban is, ahol családi házak széles választéka vár.

Ingatlanok egymillió forint alatt? Igen, lehetséges!

Az ingatlanpiacon könnyen találhatsz olyan házakat, amelyeket akár egymillió forint alatt is megvásárolhatsz. Ezek a házak sokszor felújításra szorulnak, de bizonyos anyagi ráfordítással később lakhatóvá tehetők. Böngéssz az ingatlanos weboldalakon, állítsd be az árat minimálisra, és máris rátalálhatsz ezekre az ajánlatokra. Nem ritka, hogy valaki olyan házra bukkan, amely már lakható állapotban van, csupán némi felújítást igényel.

Az olcsóságnak azonban ára vanAz ilyen alacsony áraknak azonban általában van hátulütője: ezek a házak gyakran olyan elhelyezkedésű településeken találhatók, amelyek nem központiak, és ahol a munkalehetőségek is korlátozottak. Azok számára viszont, akik csendesebb, nyugodtabb környezetre vágynak, vagy akik szeretnének egy olcsóbb házba költözni, hogy megszabaduljanak a hiteltartozásaiktól, ezek az ingatlanok ideális választást jelenthetnek.

Példák a legolcsóbb ingatlanokraPéldául Újszászon már 350 ezer forintért is találtunk felújítandó házakat. Ezek az árak rendkívül vonzóak lehetnek azok számára, akik hajlandóak belefektetni időt és energiát a felújításba. A Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara és a NAV elektronikus árverési felületein is találhatsz olyan ingatlanokat, amelyeket nagyon kedvező áron vásárolhatsz meg. Jelenleg is több családi ház elérhető árverésre egészen 150 ezer forintos kikiáltási árral.

Ha érdekelnek ezek az ajánlatok, ne habozz böngészni az ingatlanos oldalakon és az árverési portálokon. Szerencsés esetben olcsón juthatsz hozzá álmaid otthonához! További információért látogass el a NAV árverési oldalára: NAV Árverési oldal. Ne felejtsd el megosztani a cikket, hogy mások is értesüljenek a legfrissebb lehetőségekről!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés