Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ellopták egy férfi telefonját: mindenki rosszul lett attól, amit a készüléken találtak - gyomorforgató dolgokat művelt
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 20. (csütörtök), 21:05

Ellopták egy férfi telefonját: mindenki rosszul lett attól, amit a készüléken találtak - gyomorforgató dolgokat művelt

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 20

Őrizetbe vettek egy floridai férfit, akinek a telefonján gyermekpornográf felvételeket, illetve állatkínzással és állatokkal való fajtalankodós videókat találtak. Egy olyan videót is előkerült, ahol a beteg férfi éppen a család kutyájával létesít szexuális kapcsolatot.

A 20 éves Joshua Jobe-ot múlt hónapban rabolták ki, és a rablók a telefonját is magukkal vitték. Miután a nyomozók az időközben előkerült készüléket megvizsgálták olyan gyomorforgató dolgokat fedeztek, amiket valószínűleg sosem tudnak elfelejteni.

Hirdetés
[ ]

Az üzenetek között olyan dolgokra is rábukkantak a rendőrök, ahol Jobe azt írta, hogy gyerekekkel szeretne szexuális kapcsolatot létesíteni, valamint több beszélgetése kapcsán kifejtette, hogy kisgyerekeket és kisbabákat szeretne megerőszakolni. Egyenlőre nincs róla bizonyíték, hogy a férfi valaha kapcsolatba került-e kiskorúakkal.

Több olyan felvétel is volt a 20 éves férfi telefonján, ahol megerőszakol egy kutyát. Az eb a család kedvence volt, Brownie névre hallgat. A videó felvételek előkerülése után az állatvédők magukhoz vették az állatot - írja a Bors.

A férfi egyébként autizmusban szenved, valamint már fiatal korában is küzdött mentális problémákkal. Kiderült, hogy korábban a család egy másik kutyáját is molesztálta, amiért őrizetbe is vették 2016-ban, ám mostani tettét valószínűleg nem pár hónapnyi börtönnel fogja megúszni.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés