Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elképesztő…Megmutatta ritkán látott csodaszép 2 lányát Fésűs Nelly:.Most mindenki elájult a fotó láttán. 👇𝐊𝐞́𝐩𝐞𝐤 𝐚 𝐡𝐨𝐳𝐳𝐚́𝐬𝐳𝐨́𝐥𝐚́𝐬𝐨𝐤𝐧𝐚́𝐥!
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 30. (péntek), 07:43

Elképesztő…Megmutatta ritkán látott csodaszép 2 lányát Fésűs Nelly:.Most mindenki elájult a fotó láttán. 👇𝐊𝐞́𝐩𝐞𝐤 𝐚 𝐡𝐨𝐳𝐳𝐚́𝐬𝐳𝐨́𝐥𝐚́𝐬𝐨𝐤𝐧𝐚́𝐥!

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 30

Fésűs Nelly: A Színpad és a Család Büszkesége

Fésűs Nelly már fiatalon megmutatta tehetségét az ének-zene tagozatos általános iskolában, majd a dráma tagozatos Ady Endre Gimnáziumban folytatta tanulmányait. Az érettségi után három évig a debreceni Csokonai Színházban dolgozott, majd elvégezte Gór Nagy Mária Színitanodáját. 1996 és 2002 között a Budapesti Operettszínházban szerepelt, és emellett a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, a Fiatalok Színházában, valamint a Békéscsabai Jókai Színházban is játszott.

Kevesen tudják, hogy Nelly három évig a budapesti Moulin Rouge dívája volt. Férje, Vajtó Lajos, büszke rá és a lányára, Elzára is, aki Nelly korábbi házasságából származó Csengével együtt boldog családot alkotnak. Lajos humorosan megosztotta, hogy a lányok „csajos buliként” utaztak el, miközben ő otthon maradt.

Hirdetés
[ ]

Fésűs Nelly életében a színház és a család egyaránt fontos szerepet játszik. Pályafutása és családi élete is azt mutatja, hogy lehet sikeresen egyensúlyozni a munka és a magánélet között, és hogy a szeretet és a támogatás mindenek felett áll.

Íme a boldog család, akiknek története inspirációt jelenthet mindannyiunk számára.

Te mit gondolsz erről a történetről? Ne felejtsd el megosztani gondolataidat!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés