Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elképesztő…Megmutatta ritkán látott gyönyörűszép lányát Varga Feri és Balássy Betti.Most mindenki elájult a fotó láttán. 👇𝐊𝐞́𝐩𝐞𝐤 𝐚 𝐡𝐨𝐳𝐳𝐚́𝐬𝐳𝐨́𝐥𝐚́𝐬𝐨𝐤𝐧𝐚́𝐥!
Mindenegyben Blog - 2024. június 25. (kedd), 06:57

Elképesztő…Megmutatta ritkán látott gyönyörűszép lányát Varga Feri és Balássy Betti.Most mindenki elájult a fotó láttán. 👇𝐊𝐞́𝐩𝐞𝐤 𝐚 𝐡𝐨𝐳𝐳𝐚́𝐬𝐳𝐨́𝐥𝐚́𝐬𝐨𝐤𝐧𝐚́𝐥!

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 25

Varga Feri a Megasztár harmadik évadában nem csak a 2006-os Év Férfi Hangja címet nyerte el, hanem ekkor ismerte meg élete szerelmét is, Balássy Bettyt, aki a vokálszekció vezetőjeként vett részt a produkcióban.

A sztárpár 2007-ben házasodott össze, immár 14 éve nevelik a legnagyobb boldogságban három közös gyermeküket.

Hirdetés
[ ]

2011-ben jött a világra legidősebb gyermekük, Róza. Ezután még két kisfiúval bővült a család: Dániel Máté 2014-ben, Miksa 2018-ban született.

Most a büszke anyuka örömmel jelentette be Instagram oldalán, legidősebb gyermekük, Róza 10 éves lett. Van okuk az ünneplésre! A kislány tiszta anyja, ráadásul nemcsak szépségét, de énekhangját is tőle örökölte, amit előszeretettel csillogtat iskolai énekversenyeken.

Balássy Betty: „Három gyerekem van, egy férjem, három különböző munkám, így nézek ki”

Balássy Betty, aki három gyermek édesanyja, már több mint egy éve tartja a súlyát, miután összesen negyven kilót fogyott. Nem retteg többé a bikiniszezontól. Ismeri a jojóeffektust, hiszen többször lefogyott és visszahízott már. Nem hisz a diétákban és csodafogyókúrás tablettákban, szerinte tartós eredményt csak életmódváltással lehet elérni.

„Egyszerűen elfelejtek enni”

Igaz, akkor sem esik kétségbe, ha olykor 2-3 kilóval többet mutat alatta a mérleg, de az a maximum, amit enged le-föl ingadozni. „A tavalyi fogyásom után a komplett ruhatáramat lecseréltem, az összes nagyobb méretű göncömet elosztogattam, tehát nem hízhatok meg! – kezdi nevetve az énekesnő. – De azt kell hogy mondjam, mindenféle erőlködés nélkül tartom a súlyom. Odafigyelek a táplálkozásra, a mozgásra, és ez elég. Nagy segítségemre vannak azok az időszakok is, amikor annyira túl vagyok terhelve, hogy egyszerűen elfelejtek enni… Ilyen a mostani is. Az éneklés és a tanítás mellett belevágtam egy újabb szakmába, gyógypedikűrös lettem. Ma például voltunk fellépni a férjemmel (Varga Feri – a szerk.), ahonnan rohantam tovább tanítani, majd ötre jöttek is hozzám gyógypedikűrre. Plusz ott a három gyerekem, a háztartás, magyarán örülök, hogy élek, nemhogy az evéssel foglalkozzam. Na és pontosan ezekben a helyzetekben kell roppant tudatosnak lennem, mert amikor este nyolc-kilenc körül végre leülök a kanapéra szusszanni egyet, általában akkor szoktak rám törni a falási rohamok.”

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés