BemutatkozĂĄs

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rå, minden benne van, ami szem-szåjnak ingere.
Kedves böngĂ©szƑ a napi fĂĄradalmaktĂłl meg tud nĂĄlunk pihenni, kikapcsolĂłdni, feltöltƑdni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet talålsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzånk.

RĂłlunk:
Mindenegyben blog indulási idƑpontja: 2012. március
Jelenleg kĂ©t adminja van a blognak: egy fiĂș Ă©s egy lĂĄny.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

HĂ­rek
💔 ElkĂ©pesztƑ tragĂ©dia: HiĂĄba kerestĂ©k, a 4 Ă©ves ÉvĂĄt nem sikerĂŒlt megmenteni đŸ–€ RĂ©szvĂ©tĂŒnk! đŸ‘‡đ‚đąđ€đ€ 𝐚 đĄđšđłđłđšÌđŹđłđšÌđ„đšÌđŹđšđ€đ§đšÌđ„!
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 22. (csĂŒtörtök), 08:05

💔 ElkĂ©pesztƑ tragĂ©dia: HiĂĄba kerestĂ©k, a 4 Ă©ves ÉvĂĄt nem sikerĂŒlt megmenteni đŸ–€ RĂ©szvĂ©tĂŒnk! đŸ‘‡đ‚đąđ€đ€ 𝐚 đĄđšđłđłđšÌđŹđłđšÌđ„đšÌđŹđšđ€đ§đšÌđ„!

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 22

A kislĂĄny eltƱnĂ©sĂ©t csĂŒtörtök dĂ©lutĂĄn jelentettĂ©k Ă©s mindössze nĂ©hĂĄny ĂłrĂĄval kĂ©sƑbb derĂŒlt fĂ©ny a szörnyƱ tragĂ©diĂĄra.

Azonnali keresĂ©s indult a kislĂĄny felkutatĂĄsĂĄra, amely nagy erƑkkel folyt, ahol utoljĂĄra lĂĄttĂĄk Ƒt. A rendƑrök Ă©s a tƱzoltĂłk teljes erƑbedobĂĄssal kutattĂĄk ĂĄt a környĂ©ket, ĂĄm a remĂ©ny hamar szertefoszlott, amikor a kislĂĄnyt eszmĂ©letlenĂŒl talĂĄltĂĄk meg a szomszĂ©dos ingatlan medencĂ©jĂ©ben. A mentƑsök azonnal a szĂĄllĂ­tottĂĄk kĂłrhĂĄzba, ahol sajnĂĄlatos mĂłdon az orvosok halottnak nyilvĂĄnĂ­tottĂĄk a kislĂĄnyt.

Hirdetés
[ ]

Massachusetts egyik kisvårosa, Sutton gyåszol: egy eltƱnt 4 éves kislånyt, Evat holtan talåltåk meg a szomszéd medencéjében.

A Sutton-i RendƑrkapitĂĄnysĂĄg közlemĂ©nye szerint csĂŒtörtökön (jĂșlius 11-Ă©n) 15:50-kor Ă©rkezett be a segĂ©lyhĂ­vĂĄs, mely Eva eltƱnĂ©sĂ©t jelentette. Azonnali keresĂ©s indult a kislĂĄny felkutatĂĄsĂĄra, amely nagy erƑkkel folyt Peachtree Drive környĂ©kĂ©n, ahol utoljĂĄra lĂĄttĂĄk Ƒt. A rendƑrök Ă©s a tƱzoltĂłk teljes erƑbedobĂĄssal kutattĂĄk ĂĄt a környĂ©ket, åm a remĂ©ny hamar szertefoszlott, amikor a kislĂĄnyt eszmĂ©letlenĂŒl talĂĄltĂĄk meg a szomszĂ©dos ingatlan medencĂ©jĂ©ben. A mentƑsök azonnal a UMass Memorial Medical Centerbe szĂĄllĂ­tottĂĄk Worcesterbe, ahol sajnĂĄlatos mĂłdon az orvosok halottnak nyilvĂĄnĂ­tottĂĄk a kislĂĄnyt.

Hirdetés

Az eset hĂ­re gyorsan elterjedt a közössĂ©gi mĂ©diĂĄban, ahol a helyiek imĂĄkat Ă©s rĂ©szvĂ©tnyilvĂĄnĂ­tĂĄsokat kĂŒldtek a gyĂĄszolĂł csalĂĄdnak. PĂ©ntek reggel Joe Early, Worcester megyei körzeti ĂŒgyĂ©sz hivatala közlemĂ©nyben erƑsĂ­tette meg Eva halĂĄlĂĄt, hozzĂĄtĂ©ve, hogy a csalĂĄd kĂ©rĂ©sĂ©re tovĂĄbbi informĂĄciĂłkat nem közölnek az ĂŒgyrƑl. A rendƑrsĂ©g a közvĂ©lemĂ©nyt arra kĂ©rte, hogy a csalĂĄd gyĂĄszĂĄt tiszteletben tartva ne keressenek tovĂĄbbi rĂ©szleteket Ă©s ne zaklassĂĄk Ƒket. PĂ©ntek reggel a rendƑrsĂ©g a közössĂ©gi mĂ©dia oldalukon a következƑket Ă­rta:

Az elmĂșlt 12 Ăłra hihetetlenĂŒl nehĂ©z volt vĂĄrosunk egyik csalĂĄdjĂĄnak Ă©s elsƑsegĂ©lynyĂșjtĂł csapatunknak.

Majd hozzåtették:

Nincsenek szavak, amelyekkel enyhíthetnénk a lakosaink åltal érzett szívfåjdalmat. Nagyon sajnåljuk.

A tragĂ©dia megrĂĄzta az egĂ©sz közössĂ©get, mindenki a kislĂĄny csalĂĄdja mellett ĂĄll ebben a nehĂ©z idƑszakban.

Hirdetés
MegosztĂĄs a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés