Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elképesztő dologra jöttek rá koronavírus fertőzésnél, amit a legvadabb álmunkban sem gondoltunk volna! – VÁRATLAN hírt közöltek, amit talán jobb lett volna nem tudni! ITT vannak a fontos RÉSZLETEK:
Mindenegyben Blog - 2020. december 22. (kedd), 09:30

Elképesztő dologra jöttek rá koronavírus fertőzésnél, amit a legvadabb álmunkban sem gondoltunk volna! – VÁRATLAN hírt közöltek, amit talán jobb lett volna nem tudni! ITT vannak a fontos RÉSZLETEK:

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 22

MIT TESZ A KORONAVÍRUS AZ AGGYAL?

Korábban már bebizonyították, hogy a klasszikus tünetegyütteseken, úgymint a köhögésen, a szaglásvesztésen, a fejfájáson, a magas lázon, a gyomorbántalmakon és a hasmenésen kívül a koronavírus egyéb rendellenességeket is okozhat, akár még a szívet és az érrendszert is károsíthatja.

Hirdetés
[ ]

A legújabb kutatásokból kiderült, hogy a vérrögösödésen és a furcsa, Covid-lábujjakon túl a Sars-CoV-2 vírus közvetlen módon még az idegrendszerre is hatással lehet. A korábban egészséges páciensek arról számoltak be, hogy szellemi teljesítőképességük lecsökkent, fáradtnak és levertnek érzik magukat, szorongásuk pedig felerősödött.

Hogy tisztában legyünk vele, pontosan milyen jelekre érdemes odafigyelnünk, összegyűjtöttük az 5 leggyakoribb tünetet és elváltozást, amelyeket a koronavírusos betegek észrevettek magukon.

A következő listánkból kiderül, testünk miként jelzi számunkra, hogy a kórokozó éppen behatolt a szervezetünkbe és ostrom alá vette a sejtjeinket.

1. Agyvérzéshez hasonló tüneteket érzékelünk Ha hirtelen azt vesszük észre magunkon, hogy nehezen beszélünk, nem értjük, mit mondanak mások, lebénultak a végtagjaink, vagy elhomályosodott a látásunk, akkor azonnal orvosi segítséget kell hívnunk.

A korábbi tanulmányokból megtudhattuk, hogy a vérrögösödés következtében bizony kialakulhat a stroke még a fiatalabbaknál is, gyakran még 10 nappal a tünetek fellépése után is, ezért nem árt, ha szimptómáinkat nem vesszük félvállról.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés