Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elképesztő!Détár Enikő KÉT gyermekévvel POSZTOLT megdöbbentő fényképet!
Mindenegyben Blog - 2024. október 06. (vasárnap), 12:49

Elképesztő!Détár Enikő KÉT gyermekévvel POSZTOLT megdöbbentő fényképet!

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 06

Détár Enikő és Rékasi Károly két gyermeke: Eszter és Zsigmond – az örök kötelék

Détár Enikő és Rékasi Károly kapcsolatából két gyermek született: Eszter 1989-ben, Zsigmond pedig 2001-ben. Bár a színészpár házassága már véget ért, gyermekeikkel való szeretetteljes kapcsolatuk azóta is szilárdan tart. Zsigmond a közelmúltban osztotta meg gondolatait a Star Magazinnal, melyekből kiderült, milyen különleges és őszinte a kapcsolata mindkét szülőjével.

Hirdetés
[ ]

Zsigmond szoros kötelékben él anyjával és apjával egyaránt. „Számomra az édesanyám és az édesapám a legnagyobb példaképek az életben" – vallotta be. Azonban azt is elmondta, hogy bár jó a viszonyuk, a család már nem fog összeállni hagyományos értelemben. „Mi már nem vagyunk és soha nem is leszünk nagy család, sőt nem nevezném magunkat még mozaikcsaládnak sem” – tette hozzá. Zsigmond szerint szülei kommunikálnak egymással, de nem önfeledt beszélgetések ezek. A közel három évtizedes házasságuk érzelmi kötelékét teljesen elvágták. „Nem tudom elképzelni, hogy valaha újra egy párt alkossanak” – mondta őszintén. Mindezek ellenére Zsigmond büszke rájuk, hogy külön-külön szépen felépítették a saját életüket.

Détár Enikő is nemrégiben megosztott egy közös képet gyermekeivel a közösségi oldalán. A fotó mellett szívhez szóló üzenetet írt, amelyben kifejezte a gyermekeivel való kapcsolatának mélységét: „Sok minden történik velem mostanában. Akad siker és bánat, fent és lent, kellemes és kellemetlen meglepetés, mint ahogy minden emberrel az életben. Ami stabil és nem változik, ami örök és épít, ami felbecsülhetetlen kincs, aminél nem ismerek nagyobb csodát az a gyermekeim szeretete” – fogalmazott Enikő.

Az anya-gyermek kapcsolat stabilitása és a gyermekeik szeretete az, ami erőt ad a színésznőnek a mindennapokban. Íme, a közös kép Eszterről, Zsigmondról és édesanyjukról: [Fotó].

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés