Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elképedtek a a rajongók – Ő volt Zámbó Jimmy első felesége - Ilyen csodás szépség volt az esküvőjén (1. oldal)
Mindenegyben Blog - 2024. január 02. (kedd), 14:06

Elképedtek a a rajongók – Ő volt Zámbó Jimmy első felesége - Ilyen csodás szépség volt az esküvőjén (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jan 02

Megdöbbentek a rajongók – Ő volt Zámbó Jimmy első hitvese - Ilyen csodás szépség volt az esküvőjén

Zámbó Jimmy, a magyar zenei élet legendás alakja alig töltötte be a 18. életévét, amikor találkozott élete első nagy szerelmével, a 21 éves Csoma Verával. Bár a környezetükből sokan nem nézték jó szemmel a kapcsolatukat, a fiatal pár szerelme töretlen volt. Kapcsolatuk gyümölcseként született meg közös gyermekük, Krisztián, aki tovább erősítette a köteléket közöttük. Azonban a szerelem sem mindig elég, és néhány év múlva a kapcsolatuk megromlott, ami végül a váláshoz vezetett.

Az esküvőn készült fotók tanúsága szerint Csoma Vera igazi szépség volt, és Jimmy oldalán ragyogott a nagy napon. Az esküvőjük sokak számára emlékezetes maradt, és a rajongók mindig kíváncsiak voltak Zámbó Jimmy első feleségére. Vera egy életre nyomot hagyott a legendás énekes szívében.

Bár a kapcsolatuk véget ért, Zámbó Jimmy és Csoma Vera története itt nem ért véget. 

A két ember között továbbra is fennmaradt egy erős kötelék, amit Vera így fogalmazott meg:


"Bár új családot alapított, nem tudott lemondani rólam. Továbbra is szeretett engem, én pedig őt. Nem tudtam neki ellenállni, de nehéz volt, mert egyben a birtokának is érezte magát."

Ez a kötelék 17 éven keresztül tartott, amit Vera azzal a reménnyel élt meg, hogy Jimmy egyszer visszatér hozzá. Tizenhét évig várt arra, hogy az énekes végleg lezárja második kapcsolatát, és vele kezdjen új életet.

"Sokszor mondtam neki, hogy mellette maradok, nem válok el, ha végre elhatározza magát, és befejezi második kapcsolatát." – idézte fel Vera a nehéz időszakokat.

Hirdetés
[ ]

Bár Zámbó Jimmy egyszer úgy döntött, hogy elköltözik, és újrakezdi vele, Vera akkor már tudta, hogy ez nem lenne jó megoldás. Tragikus módon azonban a sors közbeszólt: mielőtt a pár még egyszer találkozott volna, Jimmy életét vesztette. Vera elmondta, hogy a tragédia előtt még meghívta vacsorázni volt férjét, de erre már soha nem kerülhetett sor.

Ez a szívszorító történet továbbra is Jimmy örökségének része marad, és a rajongók számára egy újabb bepillantást nyújt az énekes érzelmekkel teli életébe.

Bár új családot alapított, nem tudott lemondani rólam. Továbbra is szeretett engem, én pedig őt. Nem tudtam neki ellenállni, de nehéz volt, mert egyben a birtokának is érezte magát. Sokszor mondtam neki, hogy mellette maradok, nem válok el, ha végre elhatározza magát, és befejezi második kapcsolatát. Tizenhét évig tartott ez így… Egyszer el is döntötte, hogy elköltözik és újrakezdi, de akkor már tudtam, hogy ez nem lenne jó nekem– idézte fel Csoma Vera

Elmesélte azt is, hogy a tragédia előtt vacsorázni hívta exférje, de erre már nem került sor. címlapfotó:illusztráció

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés