Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Eljött a vége ! Stohl András nem bírta tovább, kőkeményen reagált élő adásban a bántó kommentekre
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 26. (csütörtök), 07:12

Eljött a vége ! Stohl András nem bírta tovább, kőkeményen reagált élő adásban a bántó kommentekre

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 26

Stohl András élő adásban reagált a nézői kritikákra a Sztárban Sztár All Stars-ban

A Sztárban Sztár All Stars vasárnapi adása sokakat meglepett, hiszen a műsorvezető, Stohl András élőben válaszolt a nézők részéről érkező kritikákra. A szombati adást követően Stohl és a zsűri többi tagja – Liptai Claudia, Kiss Ramóna és Hajós András – komoly bírálatokat kapott a nézőktől a pontozás miatt, amit sokan túl szigorúnak vagy éppen igazságtalannak tartottak.

Hirdetés
[ ]

A szombati este különleges volt, hiszen ez volt az első alkalom, hogy a zsűri értékelte az előadásokat az új szezonban. Azonban a pontozás korántsem aratott osztatlan sikert: a nézők közül sokan nem értettek egyet a zsűri véleményével, és hangot adtak elégedetlenségüknek a közösségi médiában. A kritika elsősorban a pontozás szubjektivitását és néhány éles megjegyzést kifogásolta, amelyek a versenyzők teljesítményét illették.

Stohl András azonban nem hagyta szó nélkül a bántó megjegyzéseket. A vasárnapi adásban élőben reagált a kritikákra, hangsúlyozva, hogy a zsűri tagjai a legjobb tudásuk szerint értékelnek, és céljuk az, hogy építő jellegű visszajelzéseket adjanak a versenyzőknek. "Mindannyian tudjuk, hogy nem könnyű egy ilyen műsort pontozni, hiszen mindenkinek más az ízlése és az elképzelése a jó előadásról" – mondta a műsorvezető.

“Én elolvasok mindent egyébként. Ma is olvasgattam a kommenteket és hát nagyon kemények. Tehát azért kapunk hideget, meleget mostantól, hogy pontoztunk már. Egyébként nagyon szerettek minket addig, amíg nem pontoztunk. De mindig azon gondolkozom, hogy nyilván nem lehet mindenkinek megfelelni. De ezt fogadják el, hogy ez az én véleményem. A legjobban azt szeretem, hogy megvan bundázva. Nincs megbundázva! Senki nem tudja mi van, az jut tovább, akinek tovább kell jutnia. Ennyi” – mondta Stohl András.

Kapcsolódó cikkünk
Stohl András KIOSZTOTTA a „pökhendi” Krausz Gábort! -videó

Feszültségek az Ázsia Expresszben: Krausz Gábor összecsapott Sáfrány Emesével és Béres...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés