Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Eljött a vég!Drámai hír érkezett Karsai Dánielről
Mindenegyben Blog - 2024. május 11. (szombat), 13:16

Eljött a vég!Drámai hír érkezett Karsai Dánielről

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 11

Az ügyvéd, aki hónapok óta küzd az eutanázia jogi elismeréséért, most már csak heti tervezéssel halad előre. Karsai Dániel, aki teljesen mozgásképtelen és nem tud enni vagy inni, otthonában fogadta a Heti Napló Sváby Andrással című műsor stábját. A beszélgetés során időnként könnyek is kicsordultak a szeméből.

Hirdetés
[ ]

Körülbelül két hónapja, amikor Török Réka utoljára meglátogatta, Dániel még a nappaliban, egy kerekesszékben ült, és bár lassabban beszélt mint korábban, szavait még lehetett érteni, és képes volt mozgatni a fejét és a karjait is. Azóta eltelt néhány hét, ami egy ilyen súlyos betegség esetében sok változással járhat.

“Dani már nem tud kikelni az ágyából és a beszéd is sajnos egyre nehezebben megy. Most először fordult elő velem az, hogy sokszor nem értettem a szavait, pedig nagyon próbáltam koncentrálni”

- mondta a Naphire.hu-nak Török Réka.

Az ATV riportere a betegágyánál kérdezhette Karsai Dánielt, aki már minden pillanatban mások segítségére szorul.

“A lehetőségekhez képest még mindig aránylag jól vagyok, de az nagyon bosszantó, hogy a kommunikációs képességem egyre rosszabbak. Nagy szó, ha ki tudok menni az utcára” - kezdte az alkotmányjogász, aki Réka kérdésére azt is elárulta, nagyjából mindent elrendezett már maga körül. “A lényegre kell koncentrálni, hogy minél értelmesebben töltsem el a hátralévő időt” - tette hozzá. Mint ahogyan arról a teljes magyar sajtó beszámolt, Dániel nemrég az új köztársasági elnöknek, Sulyok Tamásnak is írt egy levelet, amiben arra kérte, tegyen nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy kegyelmet ad majd azoknak, akik segítenek a gyógyíthatatlan halálos betegségben szenvedők távozásában. De - mint mondja - elsősorban a strasbourgi bíróság döntésében bízik.

S, hogy hogyan telnek most a napjai? S mióta érzi úgy, hogy már eljött az a pont, amit nem akart? Vasárnap este az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorból ez is kiderül, ahogyan az is, melyik kérdéssel kapcsolatban szöktek könnyek Karsai Dániel szemébe.

Kapcsolódó cikkünk
Karsai Dánie Búcsúlevele!FRISS!! Most jelentették be a felfoghatatlan hírt Karsai Dánielről.. 1 perce néma csend 🙏

Újabb posztot tett közzé a Faceboook-oldalán szombat este Karsai Dániel, amelyben az élet hosszúságáról és...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés