Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elhunyt a hős apa, miután öt gyermekét próbálta kimenekíteni az égő házból!
Mindenegyben Blog - 2024. június 12. (szerda), 08:23

Elhunyt a hős apa, miután öt gyermekét próbálta kimenekíteni az égő házból!

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 12

Egy édesapa és öt gyermeke életét vesztette egy háztűzben

Egy tragikus esemény rázta meg a Russell Island-i közösséget, amikor egy hős apa és öt kisgyermeke életét vesztette egy háztűzben. A 34 éves Wayne Godinet nem habozott visszatérni az égő épületbe, hogy megpróbálja megmenteni négyéves ikreit, hároméves fiát, valamint mostohafiait, a 11 éves Zacket és a 10 éves Harryt. Sajnos a tűzvészben mind az apa, mind a gyerekek életüket vesztették. A tragédia augusztus 6-án, kora reggel történt, amikor a ház felső szintje összeomlott​ (BorsOnline)​​ (BorsOnline)​.

Hirdetés
[ ]

A férfi felesége, a 28 éves Samantha Stephenson, súlyos sérüléseket szenvedett, és jelenleg is az intenzív osztályon fekszik. Samantha szerint férje hősiesen viselkedett, amikor utoljára látta, ahogy visszarohan a lángok közé, hogy megmentse gyermekeiket.

Hirdetés

"Csak egy szerető apa volt, akinek minden vágya az volt, hogy hazatérjen a munkából, és játszhasson a gyerekekkel" – emlékezett vissza könnyek között Samantha.

Ez a tragédia nemcsak a családot, hanem az egész közösséget mélyen megrázta. Az emberek összefogtak, hogy segítséget nyújtsanak a túlélőknek és támogassák a családot ebben a nehéz időszakban. A helyi hatóságok továbbra is vizsgálják a tűz okát, hogy kiderítsék, mi vezetett ehhez a szörnyű balesethez.

Ez a szomorú eset emlékeztet bennünket arra, hogy milyen gyorsan változhatnak meg az életünk körülményei, és hogy milyen fontos az egymás iránti szeretet és támogatás. Wayne Godinet hősies cselekedete örökre megmarad a közösség emlékezetében.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés