Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mindenegyben Blog - 2020. január 28. (kedd), 17:32

" Elfelejtve " gyerekek, akiket a kórházban felejtettek a szüleik, miután megszülettek.

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 28

Elfelejtve " gyerekek, akiket a kórházban felejtettek a szüleik, miután megszülettek.

Olyan gyermekeknek kellene segíteni, akiket a kórházban hagynak a szüleik. Saját magam láttam, hogy rettenetesen nehéz körülmények vannak ebben a kórházban és a gyermekotthonokban. 1995-ben jártam ebben a kárpátaljai kórházban egy spanyol fotóssal, mi akkor még külföldről próbáltunk segíteni a fényképekkel, kiállításokkal. Megdöbbentő volt látni akkor a csecsemőket kiszolgáltatottan, csere pelenka és ruha hiányában, nagyon ritkán pelenkázva és csupa sebbel a testükön, fizikai fájdalommal a lelki kiszolgáltatottságukról nem is beszélve.....


Nem tudom pontosan most milyen körülmények lehetnek, de sajnos most erre a felhívásra rátalálva látom, hogy nem javult a helyzet. Kérem mindenkinek, aki megteheti támogassa ezt a gyűjtést! A gyermekek nevében is hálás köszönet minden segítségért!

"ERCSI REFORMÁTUS GYÜLEKEZETÜNK GYŰJTÉST INDÍT A KÁRPÁTALJAI BEREGSZÁSZ (és Nagyszőlős) KÓRHÁZÁNAK GYERMEK OSZTÁLYA SZÁMÁRA Kárpátalján a legtöbb magára hagyott csecsemő először a területileg adott kórház árva gyermekeket (is) ellátó osztályára kerül, majd innen (hosszú idő elteltével esetleg) csecsemő-és/vagy gyermekotthonba és a legjobb esetben a következő állomásként a református egyház -például nagydobronyi- gyermekotthonába. E miatt a hosszú tortúra miatt is igen nehézkes családba juttatásuk, örökbe adhatóságuk. Vannak köztük olyan gyermekek is, akik egészségi állapotuk miatt sajnos soha nem kerülnek ki családokhoz. A jelenlegi helyzetet nehezíti az állami támogatás hiánya miatti gyógyszerhiány, ami miatt alapvető kezelések maradnak el. Mindemellett a sok-sok kicsi gyermekre kevés a munkás kéz és a legelemibb dolgok sincsenek meg. Így tehát a következőket gyűjtjük május végéig az ercsi református parókián (Dózsa Gy. út 32.): PELENKA, TÁPSZER, BÉBIÉTEL, CUMISÜVEG, CUMI, BABA/GYERMEK TISZTÁLKODÁSI SZEREK, POPSITÖRLŐ, GYERMEK LEPEDŐ, TAKARÓ, ÚJSZÜLÖTT KORTÓL 2 ÉVES KORIG RUHANEMŰ, MOSHATÓ BABAJÁTÉK és -amennyiben valakinek módjában áll- PÉNZADOMÁNY, ami a gyógyszerekhez való hozzájutáshoz lenne számukra nagyon szükséges."


Számlaszám: Ercsi Református Missziói Egyházközség, Ercsi és Vidéke Takarékszövetkezet 57700012-10161481, közleményként a "Kárpátalja" szót kellene beírni. Kérjük mindenképpen írjatok közleményt! Egyéb kérdésekben, felajánlott tárgyak, adományok miatt kérek mindenkit,hogy írjon Darvas-Tanácsné Novák Eszternek itt a facebookon! Arról is, ha adományaitokat Budapesten szeretnétek leadni!" Csomagokat várják ezen a címen: Ercsi Református Missziói Egyházközség, 2451 Ercsi, Dózsa Gy. út 32.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés