Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Életet mentett Rippel Feri!
Mindenegyben Blog - 2023. december 24. (vasárnap), 09:23

Életet mentett Rippel Feri! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 24

Feri éppen kávézott miközben a zárlatos liftben tartózkodó Valovits Sándort megrázta az áram. Amikor meglátta, hogy mi történt rögtön odament és párnák segítségével elrántotta a férfit az áramtól. Klausmann Viktor szerint Feri hibátlan módszerrel hajtotta végre az életmentést.

Még több Rippel Feri CIKKEK:

Hirdetés
[ ]

Rippel Feri Meghökkentő vallomása a Kiesése Után

Rippel Ferenc vitathatatlanul az idei Farm VIP sorozat legellentmondásosabb versenyzője - sokan elkötelezett bajnokként tekintenek rá, akiben hatalmas a verseny iránti szenvedély, és mindent megtenne a győzelemért, míg mások csupán olyannak látják, aki mindenkit irányít, hataloméhes, és önmagát tartja a vezérnek. A népszerű előadóművész az utolsó adásban szembeszállt az erőember, Vajda Johnny-val egy párbajban, amelyben végül alulmaradt, és ezért el kellett hagynia a farmot. Feri, akit sokan esélyesként tartottak, most a Borsnak beszélt arról, milyen érzések kavarognak benne a váratlan kiesés után.

A kiesés után nagyon sok érzés kavargott bennem, de egyúttal fel is szabadultam, ugyanis én tényleg nyerni jöttem és ebben a mentalitásban játszottam ezt a játékot. Mivel sportolói hozzáállással érkeztem a műsorba, engem nem a fődíj összege hozott lázba, hanem a győzelem érzete. A Farmon töltött első időszakot, azaz a csapatjáték időszakot egy felkészülésnek lehet felfogni, és amint elindult az egyéni játék, az volt az a pont, amikor mindenki felsorakozott a rajtvonalhoz és megindult a tényleges verseny mindenki fizikai, mentális és szellemi állapota között. Mindenki más fegyvernemre készült, de a cél ugyan az volt, hogy eljussunk a végsőkig!” – kezdte a TV2 sztárja, aki ugyan már túl van az ötvenen is, de még mindig felveszi a versenyt bármelyik húszévessel.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés