Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ÉLETBEVÁGÓ! Pár perce jött a bejelentés : JANUÁR 1-től ÓRIÁSI VÁLTOZÁS jön a háziorvosnál, szakrendeléseken, kórházakban, rendelőintézetekben!! TUDJ RÓLA, mert NAGYON FONTOS! >>>
Mindenegyben Blog - 2020. december 21. (hétfő), 19:36

ÉLETBEVÁGÓ! Pár perce jött a bejelentés : JANUÁR 1-től ÓRIÁSI VÁLTOZÁS jön a háziorvosnál, szakrendeléseken, kórházakban, rendelőintézetekben!! TUDJ RÓLA, mert NAGYON FONTOS! >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 21

ÉLETBEVÁGÓ! Pár perce jött a bejelentés : JANUÁR 1-től ÓRIÁSI VÁLTOZÁS jön a háziorvosnál, szakrendeléseken, kórházakban, rendelőintézetekben!! TUDJ RÓLA, mert NAGYON FONTOS! >>>

Januártól lecsapnak a hálapénzt elfogadó orvosokraJövő évtől akár szabadságvesztéssel is büntethető, aki hálapénzt ad vagy fogad el.

Hirdetés
[ ]

Januártól jár az emelt bér az orvosoknak, és ezzel egy időben elkezdik „levadászni” a paraszolvenciát elfogadókat – értesült biztos forrásból a Népszava.

Az egészségügyi béremelésről szóló törvénycsomag tartalmazza a paraszolvencia büntethetőségét is, így 2021 januárjától akár egy év szabadságvesztés is várhat azokra, akik elfogadják, de azokra is, akik adják a hálapénzt. Januártól egy egészségügyi dolgozó a betegtől a kezelés után legfeljebb egyszer és csakis olyan tárgyat fogadhat el, amelynek értéke nem haladja meg a minimálbér havi összegének öt százalékát – ez jelenleg 8 ezer forint.

Egész Európában, a szomszédos országokban és Magyarországon is tovább nő a fertőzöttek száma, egyre többen igényelnek kórházi ellátást. A járványt megállítani nem lehet, továbbra is a járvány lassítása és a kórházak teljesítőképességének védelme a cél. Ezt szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett védelmi intézkedések, amelyeket a kormány további egy hónapig meghosszabbít, tehát január 11-ig fennmarad a jelenlegi kijárási tilalom és a többi védelmi intézkedés. A karácsonyi ünnepekre vonatkozó szabályokról december 21-én lesz döntés, az esti kijárási tilalom szilveszterkor is életben lesz.

A kormány felfüggesztette az idősek vásárlási idősávját, hogy a karácsonyi bevásárlások idején ne legyen tumultus az üzletekben. A felfüggesztés ezzel ellentétes döntésig marad érvényben – az erről szóló kormányrendelet pénteken jelent meg a Magyar Közlönyben. Időkorlátozás nélkül vásárolhat bárki az élelmiszerboltokban, a patikákban és drogériákban is. Az idősek vásárlási sávjának felfüggesztését a hazai kereskedelmi szervezetek kezdeményezték és azzal az Idősügyi Tanács is egyetértett. A vásárlás során továbbra is kötelező a maszk viselése. Az időseket arra kérjük, hogy ha tehetik, akkor inkább kérjék hozzátartozójuk segítségét a bevásárláshoz, de ha személyesen mennek vásárolni, akkor kerüljék a zsúfolt üzleteket!

A kormány mindent lehetséges külföldi vakcináról tárgyal, és elindult a https://vakcinainfo.gov.hu/ honlap, ahol már lehet jelezni az igényeket a védőoltásra.

A nyugdíjasok számára a posta már megkezdte kézbesíteni azt a levelet, amelyben Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos tájékoztatja őket a regisztráció lehetőségéről. A nyugdíjasok a levélhez mellékelt adatlap kitöltésével és visszaküldésével is jelezhetik igényüket a koronavírus elleni oltásra. A védőoltás ingyenes és önkéntes lesz. Ha meglesz a megfelelő és a hatóságok által engedélyezett vakcina, akkor a védőoltások beadása az Oltási terv szerv zajlik majd, elsőbbséget fognak élvezni az egészségügyi dolgozók, erre a célra már kijelölték azt a 25 kórházat, ahol majd megtörténhet az egészségügyi dolgozók védőoltása.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés