Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ÉLETBEVÁGÓ KÖZLEMÉNY A TAJ KÁRTYÁRÓL! VÁLTOZÁS JÖN A Taj kártyáknál 2023. szeptember 01-én! A legtöbben még nem is tudnak róla, hogy KÖTELEZŐ ELINTÉZNIVALÓJUK VAN! >>>
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 01. (péntek), 14:56

ÉLETBEVÁGÓ KÖZLEMÉNY A TAJ KÁRTYÁRÓL! VÁLTOZÁS JÖN A Taj kártyáknál 2023. szeptember 01-én! A legtöbben még nem is tudnak róla, hogy KÖTELEZŐ ELINTÉZNIVALÓJUK VAN! >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 01
Hirdetés
[ ]

ÉLETBEVÁGÓ KÖZLEMÉNY A TAJ KÁRTYÁRÓL! VÁLTOZÁS JÖN A Taj kártyáknál 2023. szeptember 01-én! A legtöbben még nem is tudnak róla, hogy KÖTELEZŐ ELINTÉZNIVALÓJUK VAN! >>>

Idén júniusban is rengeteg diák fejezte be a felsőfokú tanulmányait, arra azonban kevesen gondolnak, hogy márciusban a diákigazolvány lejártával a biztosítási jogviszonyuk is megszűnik. A napokban pedig lejár a türelmi határidő, akiknek nincs munkájuk, vagy nem tanulnak tovább, azoknak már maguknak kell majd fizetniük az egészségügyi szolgáltatási járulékot, vagyis a TB-t.

Minden évben diákok tízezrei végeznek a felsőoktatási vagy egyéb tanulmányaikkal, de sajnos nem mindenkinek sikerül könnyedén és gyorsan elhelyezkedni, így közülük sokan hónapokig munkanélküliként tengetik napjaikat.Rossz hír, hogy a türelmi idő május 16-tól lejár, május 16-tól nekik már saját maguknak kell fizetni a TB-t vagyis a saját társadalombiztosítási járulékukat minden hónapban be kell fizetniük.

UTÁNAJÁRTUNK MIT KELL TENNI >>>

A TB fizetés mindenkinek kötelező ez alól nincs kibúvási lehetőség, akkor is kötelező ha szinte soha nem vagyunk betegek és soha nem járunk orvoshoz!Aki iskolába jár vagy dolgozik, nincs teendője, mert levonják a munkabéréből illetve az iskolásoknál is be van fizetve.Amikor megszűnik a tanulói jogviszony vagy munkanélkülivé válunk onnantól kezdve a TB-t magunknak kell fizetnünk minden hónapban!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés