Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Eldőlt!Karácsonykor karantén és kijárási tilalom vár a lakosságra a szomszédban!
Mindenegyben Blog - 2020. december 04. (péntek), 11:48

Eldőlt!Karácsonykor karantén és kijárási tilalom vár a lakosságra a szomszédban!

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 04

Mától újabb járványintézkedések lépnek életbe Olaszországban a koronavírus miatt, amik az ünnepi időszakra vonatkoznak. A végleges verziót a miniszterelnök, Giuseppe Conte ismertette. Az új szigorítások szerint a külföldi síelésből hazatérő olaszokra karantén vár, a tartományok és városok közötti mozgás tiltott lesz, az üzletek azonban több ideig tarthatnak majd nyitva az ünnepi időszakban.

Hirdetés
[ ]

Az intézkedések január 15-ig lesznek érvényben. Conte hangsúlyozta, hogy a járványgörbe hiába kezdett el lefelé ívelni, a novembertől bevezetett korlátozásokat nem oldják fel az ünnepek alatt sem, így próbálnak védekezni az újabb hullám ellen. December 21. és január 6. között tilos lesz az egyik tartományból a másikba való átutazás az egész országban; ez alól kivételt képez, ha engedélyezett munkavégzés vagy súlyos egészségi indok miatt szükséges az utazás.

December 25-én, 26-án és január 1-jén már a városok és települések közötti mozgás is tilos lesz. Az éjszakai kijárási tilalmat sem oldják fel, tehát este 10-től reggel 5-ig nem lehet elhagyni a otthonokat. December 31-én viszont reggel 7 óráig lesz érvényes a tilalom. A szállodák az egész országban kinyithatnak, de csak azzal a feltétellel, hogy szilveszter este és éjszaka lezárják a konyhájukat, az év utolsó napján pedig nem rendezhetnek semmilyen találkozót vagy ünneplést.

Azoknak, akik külföldről érkeznek Olaszországba, 10 napos karanténba kell vonulniuk, ami a külföldről hazatérő olaszokra is vonatkozik. Tehát azokra, akik például a szomszédos országokba mennek át síelni az ünnepek alatt, szintén karantén vár.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés