Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ekkor érkezik novemberben a nyugdíjemelés nélküli nyugdíj
Mindenegyben Blog - 2024. október 21. (hétfő), 13:52

Ekkor érkezik novemberben a nyugdíjemelés nélküli nyugdíj

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 21

Ekkor érkezik novemberben a nyugdíjemelés nélküli nyugdíj

Hirdetés
[ ]

A hivatalos nyugdíjfolyósítási dátumok szerint 2024-ben a nyugdíjasok a megszokott ütemezés szerint, minden hónap 12. napján kapják meg a járandóságukat. Ez novemberben sem lesz másként: a 11. havi nyugdíjat november 12-én, kedden utalják át a jogosultaknak. Azok, akik postán kapják a nyugdíjat, a Magyar Posta által kiadott kézbesítési naptárban megjelölt napon vehetik át, így esetükben néhány nappal tovább is tarthat a kézbesítés.

Azonban 2024 novemberében nem lesz évközi nyugdíjemelés, és nyugdíjprémium kifizetésére sem kerül sor. Ennek hátterében az áll, hogy a nyugdíjas infláció és az általános infláció 2024 első nyolc hónapjában mindössze 3,75 százalékos átlagot mutatott, ami jelentősen elmarad a januárban adott 6 százalékos nyugdíjemeléstől. Emiatt a kormánynak nem szükséges nyugdíjkorrekciót alkalmaznia.

A nyugdíjprémiummal kapcsolatban szintén hasonló a helyzet. A költségvetés ugyan 4 százalékos gazdasági növekedéssel számolt, azonban az év során a növekedés nem érte el a nyugdíjprémium feltételeként megjelölt 3,5 százalékot. Így 2024-ben sem nyugdíjemelés, sem prémium nem várható. A következő nyugdíjemelésre 2025 januárjában kerül sor, várhatóan 3,2 százalékos mértékben, az éves infláció alakulása alapján.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés