Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
egy testvérpár halt meg a szerdai szentesi vonatbalesetben! “Beszélgethettek, figyelmetlenség miatt történhetett ez a szörnyűség” – 😢🕯️😞 Újabb részletek derült ki a tragédiáról, megszólalt az egyik rokon.
Mindenegyben Blog - 2024. július 26. (péntek), 18:53

egy testvérpár halt meg a szerdai szentesi vonatbalesetben! “Beszélgethettek, figyelmetlenség miatt történhetett ez a szörnyűség” – 😢🕯️😞 Újabb részletek derült ki a tragédiáról, megszólalt az egyik rokon.

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 26

Súlyos baleset történt szerdán este: vonat ütközött személyautóval Szentes és Csongrád között, két halott

Szerdán este tragikus baleset történt Szentes és Csongrád között, amikor egy vonat összeütközött egy személyautóval. A baleset következtében ketten azonnal életüket vesztették. Most megszólalt az egyik rokon is, aki elmondta, hogy egy testvérpár, Ernő és Erzsébet vesztette életét a szerencsétlenségben. Ernő a helyszínen meghalt, míg testvérét megpróbálták újraéleszteni, de végül őt sem sikerült megmenteni.

Hirdetés
[ ]

A Ripostnak nyilatkozott az egyik rokon, I.H. Péter, aki elmesélte: „Ernő és az 50 év körüli testvére, Erzsébet utaztak az autóban. Az egyik családtag riasztott minket este, hogy borzasztó tragédia történt, és a rendőrök hívták őket. Utána mondták el, hogy mi történt a vonatátjáróban.” Hozzátette, hogy az egész család sokkos állapotban van.

Fotók: MTI/Donka Ferenc/MÁV

Az autóban ketten ültek, a vonat négy utassal közlekedett

A baleset helyszínén, ahol a vasúti átjárót andráskereszttel jelölték, ketten tartózkodtak az autóban. A vonaton kétfős személyzet és négy utas utazott. Az autót vezető férfi a roncsba szorult, őt a szentesi hivatásos tűzoltók szabadították ki, míg az autó utasát a mentőszolgálat munkatársai emelték ki. A férfit már nem lehetett megmenteni, és bár a nőt megpróbálták újraéleszteni, ő is életét vesztette.

A tragédia valószínűleg figyelmetlenség miatt történt

„Ernő ismerte ezt az átkelőt, nagyon sokszor mentünk arra” – mondta tovább a rokon. „Paksra igyekeztek az egyik rokonhoz, de már nem értek oda. Biztos vagyok benne, hogy Ernő nem ment gyorsan, sosem száguldozott! Szerintem beszélgethettek, és figyelmetlenség miatt történhetett ez a szörnyűség. Értelmetlen a haláluk, nagyon szerettük őket. Ernőnek is három gyermeke van, a szívem összeszorul, ha elképzelem, hogyan érzik magukat” – zárta a nyilatkozatot a rokon.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés