Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Bökj egy lakatra, és megmondom, mit hoz a jövő!
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 22. (vasárnap), 18:15

Bökj egy lakatra, és megmondom, mit hoz a jövő! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 22

Egy kis játékra invitálunk, amelyben a tudatalattid játssza a főszerepet. A négy lakat közül bökj rá arra, amely először megragadja a figyelmedet, és olvasd el a hozzá tartozó leírást! Abból, hogy melyik lakatot választottad, következtetni tudunk arra, hogy mit tartogat számodra a jövő!

Hirdetés
[ ]
Hirdetés

Hogyha Te az első számú lakatot választottad, egy olyan személyiséggel rendelkezel, akinek semmi különöset nem kell telnie ahhoz, hogy elnyerd az emberek szimpátiáját. Mindez azt is jelenti egyben, hogy az emberi kapcsolataid terén még akkor is jelentős erősséggel rendelkezel, ha nem tartod ezt kiemelt területnek az életedben. Ha sikerül elkerülnöd az irigy embereket és az energiavámpírokat, akik csak azért tapadnak rád, hogy az energiádból táplálkozzanak, és az inspiráló embereket fogadd csak az életedbe, ez segít abban, hogy még jobban kibontakozik. Készülj fel egy jelentősebb változása, amelyet a bátorság mozgat majd.

Hirdetés

Amennyiben a második lakatot választottad, valószínűleg sok felhalmozott félelemmel küzdesz a lelked mélyén. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezek a felszínre törnek, de valahol mégis meghatározzák a mindennapjaidat. De mi segít abban, hogy bízz az életben és másokban? Vedd kezedbe a dolgokat, találd ki, hogy mit tehetnél azért, hogy megszerezd mindazt, amire csak vágysz! Hogyan lehetnél szerelmes, hogyan vonzanál minőségi kapcsolatot az életedbe? Hogyan lehetne olyan munkád, amilyet igazán szeretnél? Amint ebbe a folyamatba belépsz, azonnal megkezdődnek a pozitív változások az életedben, és hogyha következetesen és folyamatosan haladsz a céljaid felé, nem tud majd senki sem megállítani!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés