Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mindenegyben Blog - 2024. július 10. (szerda), 07:58

"Egy bohóc vagy!Fogd be" - Nagyon keményen kiosztotta Orbán Viktort egy osztrák EP-képviselő.

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 10

A Nap Híre beszámolója szerint az oroszok hatalmas támadást indítottak Ukrajna ellen, több tucat rakétával célozva az ország városait. A legfrissebb jelentések szerint a támadásokban legalább 31 ember vesztette életét, és egy kijevi gyermekkórház is megsemmisült, a romok alatt pedig áldozatok rekedtek.

Az orosz rakétatámadás nemzetközi felháborodást váltott ki, és Orbán Viktor magyar miniszterelnök sem kerülte el a kritikákat - számolt be róla az Index. Jan Lipavsky, Csehország külügyminisztere az X-en úgy fogalmazott: "Miközben Putyin hasznos idiótái a békéről beszélnek, ő gyerekkórházakat támad rakétákkal. Most egy NATO-csúcsra tartok, ahol olyan hosszú távú stratégiát szorgalmazok, amellyel megállíthatjuk Oroszországot. Nem adhatjuk meg magunkat az agressziónak."

Helmut Brandstatter osztrák Európai Parlamenti képviselő pedig még keményebben nekiment Orbán Viktornak, akit bohócnak nevezett. 

Egy bohóc vagy! Putyin gyerekeket öl egy nappal a találkátok után. Te pedig a békéről beszélsz? Nézz rá a képekre a kijevi gyerekkórházról és fogd be!

Orbán Viktor július 5-én tárgyalt Vlagyimir Putyinnal az ukrajnai helyzet rendezéséről, valamint Oroszország és az Európai Unió, illetve Budapest és Moszkva viszonyáról. A magyar miniszterelnök július 2-án Kijevben találkozott Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel, ahol felvetette egy határidőhöz kötött tűzszünet lehetőségét a béketárgyalások előkészítése érdekében. Ezt követően hétfőn Pekingben Hszi Csin-ping kínai elnökkel tárgyalt az ukrajnai rendezésről.

Hirdetés
[ ]

Magyar Péter 15 millió forint pénzbeli adományt és óriási mennyiségű orvosi felszerelést vitt a kórháznak

Köszönjük a rengeteg önzetlen felajánlást! Pár óra alatt majd 15 millió forint pénzbeli adomány és óriási mennyiségű orvosi felszerelés, gyógyszer, higiéniai eszköz, tartós élelmiszer, baba-mama csomagok érkeztek felajánlásként a Medspot Alapítvány és a TISZA Párt kijevi és kárpátaljai humanitárius látogatásához.

Mindenkinek köszönjük a nehéz helyzetben lévő ukrán és magyar emberek nevében

Holnap hajnalban 3 kisbusszal, egy szállító járművel, a közönségkedvenc Ricsivel és két mentőautóval elindulunk Kijevbe. Várhatóan késő este érkezünk meg.

Csütörtök reggel ellátogatunk a lebombázott kórházba, majd oda, ahova a sérült gyereket szállították. Majd elindulunk vissza Kárpátaljára.

Csütörtök éjszaka érkezünk Ungvárra. Pénteken ott is és Beregszászon is találkozunk a magyar közösség tagjaival és egyházi vezetőkkel. Várhatóan pénteken este érkezünk haza.

A látogatás során nem találkozunk politikai vezetőkkel, csak civilekkel.

Hirdetés

A tegnapi szörnyű orosz rakétatámadás a kijevi gyermekkórház ellen mindenkit megdöbbentett. Nincs háborúzó gyerek. Ők nem tehetnek semmiről. Még esélyük sem volt az életre.

Mi magyarok, politikai hovatartozástól függetlenül mind elutasítjuk az erőszakot és háborút. Szolidárisak vagyunk, a gyermekek egészsége és a biztonsága a legfontosabb számunkra.

Források:

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés