Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Egy 25 éves nő azt állítja, egy széllökés ejtette teherbe, a rendőrség már nyomoz az ügyben
Mindenegyben Blog - 2023. október 25. (szerda), 20:52

Egy 25 éves nő azt állítja, egy széllökés ejtette teherbe, a rendőrség már nyomoz az ügyben

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 25

JAKARTA: Az indonéz rendőrség egy bizarr eset után nyomoz egy nő ügyében, aki azt állította, hogy egy széllökés miatt lett teherbe

Indonéziában játszódik egy történet, amely a délután adásba kerülő szappanoperák egyikének forgatókönyvének is része lehetne. Siti Zainah , egy 25 éves lány azt állítja, hogy teherbe esett, mert „széllökés fújt a lábai között”.

Hirdetés
[ ]

A lány részleteket közölt arról, mi történt vele a nyugat-jávai Cianjurban lévő otthonában. A nő elmondja, hogy alig néhány órával babája születése előtt érezte az erős áramlatot, miközben első gyermeke társaságában volt.

"A Zuhr-ima után arccal lefelé feküdtem a hasamra, és hirtelen éreztem, hogy a szél behatol a hüvelyembe" - kezdte. Egy pillanattal később a gyomrom megduzzadt, majd visszatért a normális kerékvágásba. Aztán ismét nőtt . folytatta a magyarázkodást több helyi médiának.

Az OddityCentral című kiadvány szerint nem ez az első ilyen eset Indonéziában, hiszen tavaly egy másik nő is szült, alig néhány órával a terhesség első tüneteinek észlelése után. Bár ennek semmi köze egy széllökéshez, távolról sem.

Végül Zainah megszülte kislányát a Cidaun Community Clinic-en. „Az anya és a baba jó állapotban vannak, és a szülés normális volt. A baba neme kislány, súlya 2,9 kilogramm ” – számolt be a The Sun. Címlapfotó:illusztráció!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés