Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Egy 12 és egy 11 éves kisfiú tűnt el az iskolába menet Szekszárdról
Mindenegyben Blog - 2024. október 05. (szombat), 14:37

Egy 12 és egy 11 éves kisfiú tűnt el az iskolába menet Szekszárdról

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 05

Egy 12 és egy 11 éves kisfiú tűnt el az iskolába menet Szekszárdról

Szeptember 30-án hétfőn reggel tűnt el a 11 éves Sallai Szebasztián József Szekszárdról. A fiút édesanyja, Budi Angéla azóta is kétségbeesetten keresi, minden lehetséges módon. Szebasztián az eltűnésekor nem volt egyedül: 12 éves barátjával, Kovács József Dzsúlióval tartott az iskolába, amikor mindkettejüknek nyoma veszett. A családok azóta égre-földre keresik a fiúkat – értesült a Bors.

Hirdetés
[ ]

Az aggódó édesanya, Angéla elmondta, hogy már négy napja keresi fiát éjjel-nappal, de eddig semmilyen eredménnyel nem járt. „Fogalmam sincs, hogy mitévő legyek” – mondta könnyeivel küszködve. A történet hátterében egy családi probléma áll: Szebasztiánt ideiglenesen egy szekszárdi gyermekotthonban helyezték el, ahol megismerkedett Dzsúlióval. A két fiú szeptember 30-án reggel együtt indult iskolába, ám oda soha nem érkeztek meg.

"Szebasztián soha nem tenne ilyet"

 

Szebasztián édesanyja szerint a fiú számára idegen Szekszárd, és soha nem fordult elő, hogy ne tudták volna, hol van. „Szerintem valaki elcsalhatta őket, amikor az iskola felé mentek” – tette hozzá Angéla, aki azóta is reménykedik, hogy megtalálják fiát és annak barátját. Az édesanya a közösségi oldalakon is posztolt fia eltűnéséről, és próbálta felvenni a kapcsolatot Dzsúlió szüleivel, de ők sem tudnak semmit.

Angéla elmondása szerint Szebasztián korábban soha nem tűnt el, és mindig tudták, hol van. Éppen ezért érthetetlen számára, mi történhetett azon a hétfői reggelen. „A legfontosabb, hogy jól legyen, és épségben hazatérjen. Nem fog bajba kerülni, csak az a lényeg, hogy adjon életjelet magáról” – üzente a kétségbeesett édesanya.

A rendőrség is keresi a fiúkat

Mindkét fiú eltűnése miatt a szekszárdi rendőrség folytat nyomozást. Sallai Szebasztián Józsefről és Kovács József Dzsúlióról rendőrségi körözés is készült, amit bárki megnézhet a rendőrség honlapján. A hatóságok a lakosság segítségét kérik: aki bármit tud a két fiúról, jelentkezzen akár névtelensége megőrzése mellett is a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, vagy hívja a 112-es díjmentes segélyhívó számot.

A két fiú holléte egyelőre ismeretlen, és a családok, valamint a hatóságok mindent megtesznek, hogy előkerítsék őket. A lakosságot is arra kérik, hogy osszák meg a felhívást, és bármilyen információval segítsék a keresést. Az édesanyák reménykednek abban, hogy a fiúk épségben hazatérnek, és véget ér ez a rémálom.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés