Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Egész Magyarországra kiadták a riasztást is: pusztító vihar jön
Mindenegyben Blog - 2024. június 09. (vasárnap), 18:51

Egész Magyarországra kiadták a riasztást is: pusztító vihar jön (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 09

Erős viharok várhatóak vasárnap - Figyelmeztetnek a hatóságok

Rettenetes viharra készítenek fel a hatóságok vasárnap 

A HungaroMet Zrt. vasárnap délután másodfokú (narancs) riasztást adott ki Győr-Moson-Sopron és Vas vármegyék egyes járásaira, mivel hevesebb zivatarok veszélye fenyegeti ezeket a területeket. Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint a következő órákban várhatóan erős zivatarok érkeznek, amelyek villámlással, erős széllel és jégesővel járhatnak.

Hirdetés
[ ]

A riasztás vasárnap éjfélig érvényben marad, és kiterjed Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Vas vármegyék területére is. Az előrejelzések szerint az északkeleti határvidéken kezdődő zivatarok fokozatosan elérik az északnyugati területeket is, ahol heves zivatarok alakulhatnak ki és rendszerbe szerveződhetnek. Ezek a viharok viharos, óránként 60-90 kilométeres széllökéseket, jégesőt és felhőszakadást is hozhatnak magukkal.

Estére az északi, északkeleti területeken, majd az Alföldön is intenzív zivatarok várhatók. Délnyugaton is előfordulhatnak konvektív cellák, bár nagyobb bizonytalanság mellett.

Az érintett területeken élőknek érdemes felkészülniük a várható viharokra, és figyelniük a hatóságok utasításait a biztonságuk érdekében.

Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta: Ahol hevesebb zivatarok miatt van érvényben riasztás, az emberek fokozottan figyeljenek a fák, fasorok, állványzatok közelében. A ház környékéről minden olyan tárgyat, amelyet a szél felkaphat - kerti bútort, szerszámot, kisebb cserepes növényt” - javasolt védett helyre vinni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés