Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ebben a pillanatban érkezett a szomorú hír! Jim Carreytől kell búcsúznunk! 🖤 A hír sajnos igaz! A családja is megerősítette. Rajongók millióinak tört össze a szíve
Mindenegyben Blog - 2023. december 20. (szerda), 17:33

Ebben a pillanatban érkezett a szomorú hír! Jim Carreytől kell búcsúznunk! 🖤 A hír sajnos igaz! A családja is megerősítette. Rajongók millióinak tört össze a szíve

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 20

Ebben a pillanatban érkezett a szomorú hír! Jim Carreytől kell búcsúznunk! 🖤 A hír sajnos igaz! A családja is megerősítette. Rajongók millióinak tört össze a szíve:

ÉG ÖNNEL MŰVÉSZÚR! Jim Carreytől kell búcsúznunk… A családja jelentette be a hírt.... Szinte tragédiaként érte a hír a világot, hogy Jim Carrey visszavonul a színészkedéstől, vallotta be egy sajtóbeszélgetésen, ahol legújabb filmjéről, a Sonic, a sündisznó 2-ről kérdezték.
A színész nemrég azzal került be a hírekbe, hogy felháborodásának adott hangot Will Smith pofonja miatt, gerinctelennek nevezte Hollywoodot, most azonban magáról, saját karrierjéről nyilatkozott.

Jim Carrey visszavonul:

A 60 éves színész az Access Hollywoodnak beszélt új filmje előtt, amikor az a mondatot ejtette ki a száján: Nos, visszavonulok, elég komolyan gondolom. Ezután azonban már apró kifogásokat tett kijelentésével kapcsolatban, miszerint ha az angyalok hoznak valamilyen forgatókönyvet számára, amely annyira fontos lehet a közönség számára, akkor lehet vet majd rá egy pillantást, de most biztosan szüneteltetni fogja pályafutását.

Kit Kuvir televíziós műsorvezető egy interjúban elmondta Carrey-nek, hogy Dolly Parton énekesnő azt akarja, hogy játssza el zenei partnerét az életéről szóló jövőbeli életrajzi filmben. Mire a hollywoodi sztár azt válaszolja: "Nagyon jó. De visszavonulok."

"Ezt nagyon komolyan mondom. Hacsak persze az angyalok hirtelen nem hoznak nekem valami arany tintával írt forgatókönyvet, és rájövök, hogy nagyon fontos, hogy az emberek lássák, akkor talán visszajövök" - mondta Jim Carrey. mondott.

Új életet kezd:

Bevallotta, hogy élvezi a csendes, spirituális életet, szeret vászonra festeni és így tovább.

"Ez olyasvalami, amit soha nem fogsz hallani egy másik hírességtől, amíg van időm - kész vagyok. Eleget tettem. Kész vagyok" - mondta a színész.

Íme az egyik legviccesebb jelenet:

5 legjobb Jim Carrey film:

Hirdetés
[ ]

5. A Truman Show

Truman, a főszereplő, teljesen tisztában van azzal, hogy ő a központi személy egy műsorban, ami már akkor elkezdődött, amikor még pelenkás volt. Ő nőtt fel egy valóságshow-ban, ahol minden mozdulatát kamerák követik, és az élete a világ előtt zajlik. Az összes körülményt úgy alakították ki, hogy titokban tartsák előtte a forgatást és visszaszorítsák kreatív vágyait, hogy el ne hagyja a várost és ne fedezze fel a világot. Hosszú évekig vezették a cselekményt a műsor producerei, de valami megtört benne: egy világ omlott össze benne, és a nézők ebben a belső harcban részt vesznek.

4. A Mi lenne, ha?

Olyan személynek lenni, aki nem vagy, nagyon kockázatos és időnként szívszorító döntés, amely nemcsak rád van hatással, hanem mindenre, és mindenre, aki ismer. Amikor azonban Peter, a főszereplő, Luke személyazonosságát veszi fel, több jót tesz az új életben, mint bármilyen máskor a sajátjában. Még akkor is, amikor lelepleződik, és végül elismertetik, hogy kommunista - a Lawson város mindig otthont ad neki, és büszkén vallja magáénak.

Hirdetés

3. Egy makulátlan elme örök ragyogása

Sokan szeretnék megszabadítani magukat olyan emlékektől, amelyek kétes fényt vetnek a legkedvesebb kapcsolatokra is. Azonban az elfelejtésnek ára van: általában minden emléket el kell törölni, beleértve a jó emlékeket is. Az emlékeink, legyenek azok jók vagy rosszak, nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy megtartsuk önmagunkat.

2. A 23-as szám

Az őrület sokféle formában megnyilvánul. A főszereplő egy átlagos emberből olyan emberré válik, akinek az élete személyes okok miatt darabokra hullik, amit már rég elkövetett, és azóta elfelejtett.

1. Ember a Holdon

Néhányan Andy Kaufmant zseninek tartották, mások csak zűrzavarnak. Az igazság az, hogy forradalmár volt egy olyan korszakban, amikor az ilyen dolgokat értékelték, de nem értették meg teljesen. Az ő legendája azóta kissé halványult, de sokan kritizálták a filmet az életének bemutatásáért.

Jim Carrey

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés