Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
𝐅é𝐧𝐲 𝐝𝐞𝐫ü𝐥𝐭 𝐚 𝐟é𝐥𝐭𝐯𝐞 ő𝐫𝐳ö𝐭𝐭 𝐭𝐢𝐭𝐨𝐤𝐫𝐚! Ő 𝐊𝐨𝐫𝐝𝐚 𝐆𝐲ö𝐫𝐠𝐲 𝐞𝐥𝐭𝐢𝐭𝐤𝐨𝐥𝐭 𝐠𝐲𝐞𝐫𝐦𝐞𝐤𝐞 – 𝐄𝐓𝐓Ő𝐋 𝐠𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭á𝐥𝐭𝐚𝐧 𝐩𝐚𝐝𝐥ó𝐭 𝐟𝐨𝐠𝐬𝐳, 𝐩𝐞𝐝𝐢𝐠 𝐞𝐳 𝐚𝐳 𝐢𝐠𝐚𝐳𝐬á𝐠
Mindenegyben Blog - 2024. július 03. (szerda), 07:10

𝐅é𝐧𝐲 𝐝𝐞𝐫ü𝐥𝐭 𝐚 𝐟é𝐥𝐭𝐯𝐞 ő𝐫𝐳ö𝐭𝐭 𝐭𝐢𝐭𝐨𝐤𝐫𝐚! Ő 𝐊𝐨𝐫𝐝𝐚 𝐆𝐲ö𝐫𝐠𝐲 𝐞𝐥𝐭𝐢𝐭𝐤𝐨𝐥𝐭 𝐠𝐲𝐞𝐫𝐦𝐞𝐤𝐞 – 𝐄𝐓𝐓Ő𝐋 𝐠𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭á𝐥𝐭𝐚𝐧 𝐩𝐚𝐝𝐥ó𝐭 𝐟𝐨𝐠𝐬𝐳, 𝐩𝐞𝐝𝐢𝐠 𝐞𝐳 𝐚𝐳 𝐢𝐠𝐚𝐳𝐬á𝐠

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 03

Korda György szívszorító vallomása: Unokáit nem ismeri

Korda György, az élő legenda, aki több mint 65 éve van a színpadon, az utóbbi években talán még népszerűbb, mint valaha. Az idén januárban 85. születésnapját ünneplő előadóművész tavaly telt házas koncertet adott a fiatalok egyik helyszínén, és rendszeres szereplője a tévéműsoroknak. Azonban a mindig mosolygós énekes szívében hatalmas fájdalom is rejlik: évtizedek óta nincs kapcsolata negyvenes évei közepén járó lányával, Judittal, és soha nem találkozott unokáival sem.

Hirdetés
[ ]

Korda György ritkán beszél életének ezen fájdalmas részéről, ám a Húzós legújabb podcastadásában Rónai Egon kérdésére szomorúan, könnyeivel küszködve mégis kitért erre a témára. „Ő Torontóban él, ott van a családja” – kezdte Korda, aki meglepő kijelentést tett.

„Három unokám van, de nem ismerem őket” – árulta el az énekes, hozzátéve, hogy fogalma sincs, Judit mit mondott róluk neki. „Nem tudom, az anyjuk mennyit mond el rólam” – szóhajtott Korda, akinek szavaiból kitűnt, hogy nagyon sajnálja, hogy ilyen távol került egyetlen gyermekétől.

Korda György megosztotta, hogy kétféle érzés kavarog benne, mivel úgy érzi, egy kapcsolatban mindig két ember a hibás. „Lehet, hogy én vagyok a hibás, lehet, ő. De az élet hozta így, 15 ezer kilométer távolságra pedig mindig sok” – magyarázta az énekes.

Hirdetés

A Blikk megkeresésére Korda elmondta, hogy saját szüleivel nagyon szoros kapcsolatot ápolt, és nehezen megérteni, miért nem akarja Judit tartani vele a kapcsolatot. „Én 40 év után sem tudom elengedni az édesapámat, akivel olyan mély kapcsolatom volt, hogy ha egy napig nem beszéltünk, akkor idegbeteg voltam” – mondta.

Korda György és lánya közötti viszony régóta feszült. Judit édesanyja Kiss Kati táncdalénekesnő, akivel Korda kapcsolata rövid életű volt. Korda György 1980-ban egy hosszabb tengerentúli fellépésről hazatérve szembesült azzal, hogy van egy négy hónapos lánya. Bár az énekes és akkori párja, Balázs Klári tartotta a kapcsolatot Judittal és anyagilag is támogatták, az apa-lánya viszony az évek során teljesen megszakadt.

Annak ellenére, hogy Judit rendszeresen látogatja Magyarországra Torontóból, apjával soha nem találkozott, és unokáiról sem oszt meg vele.

Korda György számára ez a helyzet nagy fájdalmat jelent, megjelent a nyilvánosság előtt ritkán tár fel, de szavai mélyen tükrözik a családi kapcsolatok összetettségét és az elmul pillanatok miatti szomorúságot.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés