Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Durva! Ez a két csillagjegy mindent elveszíthet 2023 augusztusában
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 04. (péntek), 09:28

Durva! Ez a két csillagjegy mindent elveszíthet 2023 augusztusában (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 04

Durva! Ez a két csillagjegy mindent elveszíthet 2023 augusztusában

Bak: Augusztusban nem lesz könnyű a helyzeted, kedves Bak. A munkahelyeden feszültségek alakulnak ki, amelyek megnehezítik a kommunikációt és az együttműködést. Lehet, hogy úgy érzed, nem értékelik eléggé a teljesítményedet, vagy nem kapod meg a megérdemelt elismerést. Ne hagyd, hogy ez befolyásolja az önbizalmadat, de ne is légy túl makacs vagy önfejű. Próbálj meg kompromisszumokat kötni, és kerüld a konfliktusokat. A pénzügyeidre is figyelj oda, mert könnyen elszórhatod a pénzed felesleges dolgokra. A szerelemben sem alakulnak úgy a dolgok, ahogy szeretnéd. Lehet, hogy egy régi kapcsolat újra felbukkan az életedben, de ne dőlj be az édes szavaknak. Inkább tarts távolságot, és ne engedd, hogy befolyásolja a jelenlegi helyzetedet. Ha szingli vagy, akkor sem találod meg a nagy őt ebben a hónapban. Inkább fordíts több időt magadra, és a saját fejlődésedre.

Hirdetés
[ ] Hirdetés

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Halak: Augusztusban sok kihívással kell szembenézned, kedves Halak. A csillagok nem állnak melletted ebben a hónapban, így sok akadályt és nehézséget kell leküzdened. A munkádban nem érzed magad jól, és úgy érzed, hogy nem tudsz megfelelni az elvárásoknak. Lehet, hogy túlterhelt vagy, vagy nem találod a motivációd. Ne add fel, de ne is erőltesd túl magad. Próbálj meg lazítani, és kérj segítséget, ha szükséges. A pénzügyeidre is figyelj oda, mert könnyen becsaphatnak, vagy átverhetnek téged. Ne bízz meg minden ajánlatban, és ne köss olyan üzleteket, amelyek túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek. A szerelemben sem lesz zökkenőmentes az utad. Lehet, hogy egy régi szerelmed újra felbukkan az életedben, de ne engedd be magad mellé. Inkább tarts távolságot, és ne hagyd magad befolyásolni. Ha szingli vagy, akkor sem találod meg a nagy őt ebben a hónapban. Inkább fordíts több időt magadra, és a saját boldogságodra.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Nézzük a többi csillagjegyet 

Vízöntő: Augusztusban sok lehetőséged lesz a pénzkeresésre, kedves Vízöntő. Kreatív és innovatív ötleteid elismerést és jutalmat hoznak neked. Lehet, hogy egy új projektben vagy vállalkozásban vehetsz részt, amely nagy hasznot hozhat. Ne félj kockáztatni, de legyél óvatos a részletekkel. Spórolj, és okosan befektess.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés