Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hít érkezett ! Ez volt Molnár Gusztáv utolsó üzenete.
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 11. (szerda), 13:58

Drámai hít érkezett ! Ez volt Molnár Gusztáv utolsó üzenete.

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 11

Molnár Gusztáv, akiről nemrég szomorú képeket közöltek, most a Blikknek adott interjút, amelyben életéről, felépüléséről, és támogató párjáról mesélt. A színészt augusztus végén Budapesten, a Corvin-negyednél fényképezték le, ahogy egy kuka mellett alszik, a képek pedig nagy felháborodást váltottak ki. Gusztáv azonban ezt a pillanatot ébresztőnek tekintette, és önként vonult be a Semmelweis Egyetem Addiktológiai Osztályára, ahol másfél hetet töltött.

Hirdetés
[ ]

A színész elmondta, hogy a legnagyobb támasza párja, Dorina, aki minden nap meglátogatta, és vele töltötte a látogatási időt. Molnár úgy érzi, most sokkal jobban van, és két hónap múlva egy újabb elvonókúrát is tervez, hogy továbbra is a gyógyulásra koncentráljon. Tavaly már egyszer megfordult a komlói Leo Amici 2002 Rehabilitációs Központban, de elmondása szerint most Dorina támogatása erősebbé teszi a harcot.

Másfél hetet töltöttem ott, és csak az a lány tartotta a lelket bennem, aki minden nap megérkezett fél 3-kor, hogy háromtól hatig, a látogatási időben egy padon ülhessen velem és beszélgessünk

A színész elmondta, hogy az őt rendszeresen meglátogató személy a párja, Dorina, akivel azóta már a Pozsonyi Pikniken is lefotózták őket együtt. Mióta bevonult a rehabilitációra, egy felépülő csoport tagjaként vesz részt a gyógyulásban, és megosztotta, hogy két hónap múlva újabb egy hónapos elvonókúrán fog részt venni az Egyetemen.

A színész nemrég megjárta a komlói Leo Amici 2002 Rehabilitációs Központot, ahol elmondása szerint megtanulta, hogyan kell kezelni a függőségét. Nagy különbség szerinte most az, hogy párja kiáll mellette, így a küzdelme most sokkal eredményesebb lehet.

Egy éve vagyok kinn, de nem találtam az utam sem színészként, sem a civil szférában. Annyit azonban tudok, hogy jól vagyok, most vagyok kéthetes a tiszta utamon, és most – minden negatív energiát kiszűrve – a gyógyulásra koncentrálok, ami nemcsak abból áll, hogy letettem az alkoholt, hanem abból is, hogy a lelkemet is gyógyítom szakemberek segítségével

– mesélte a színész.

Kapcsolódó cikkünk
Sokkal nagyobb a baj, mint eddig volt! Ez van MOST Molnár Gusztávval!

Molnár Gusztáv, a népszerű színész, nyár elején még összeszedettnek és harmóniában lévőnek tűnt a Fókusz műsorában...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés