Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hírt közölt Dudád Miki
Mindenegyben Blog - 2024. október 04. (péntek), 20:34

Drámai hírt közölt Dudád Miki

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 04

.Dudás Miki édesapját brutális támadás érte: kórházban, kómában fekszik

Szerdán a kajakos Dudás Miki egy megrázó hírt osztott meg közösségi oldalán: édesapját egy benzinkútnál ért támadás következtében súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol jelenleg kómában fekszik. A kajakozó szerint a támadást hat bokszoló követte el, és az egész egy ártalmatlan pletykából indult ki, ami szinte felfoghatatlan a család számára.

Hirdetés
[ ]

A kajakos családjában az elmúlt hetek valódi pokoljárást jelentettek. Dudás Miki elárulta, hogy édesanyja már egy hónapja képtelen feldolgozni a történteket. „Édesanyám azóta folyamatosan sír, egyszerűen nem tudja túltenni magát azon, ami történt” – írta a kajakozó a bejegyzésében. Az eset nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is mély nyomot hagyott a családon, akiknek a mindennapjai azóta az aggódás és a reménykedés jegyében telnek.

Egy ártalmatlan pletyka vezetett a tragédiához

Dudás Miki beszámolója szerint a támadás egy pletyka miatt robbant ki, ami szinte felfoghatatlan, tekintve a következményeket. A kajakozó közösségi oldalán írt arról, hogy édesapja a benzinkútnál került szembe a hat bokszolóval, akik brutálisan rátámadtak. Az indulatok és a fizikai erőszak olyan mértékben elszabadult, hogy Dudás Miki édesapja az ütések következtében életveszélyes állapotba került. 

„Augusztus 30-án történt egy benzinkúton, és az egész nem volt több másfél percnél. Megállt két autó, kiszállt belőle hat bokszoló, majd elkezdték rugdosni az 56 éves, rokkantnyugdíjas édesapámat. Amikor odarohantam hozzá, engem is ütöttek. Hallottam, ahogy apukám feje a betonba csapódva széttörik. Apukám azóta kórházban fekszik, kómában van. Időközben agyhártyagyulladása lett, illetve vérmérgezést kapott. Lényegében elveszítettük őt, mert ha valaha is felébred, teljesen kiszolgáltatott élete lesz. Másfél perc leforgása alatt tönkrement a családom. Az édesapámat lényegében megölték. Anyukám pedig egy hónapja sír és nyugtatókon él. Bűnhődnie kell azoknak az embereknek, akik bokszolóként, mi több, azóta is kisgyerekek edzőiként tevékenykedve ezt tették az édesapámmal” – mondta Dudás Miki a magazinnak.

És hogy mindez miért történt? Senki se gondoljon semmiféle nagy dologra, az egészet egy nyomorult pletyka robbantotta ki. 

„Édesapámról azt terjesztette egy nő a piacon, hogy megcsalja az édesanyámat. Erre a hazugságra majdnem ráment a házasságuk, amit édesapám megelégelt, és szólt a nőnek, hogy fejezze be a pletyka terjesztését. Erre a nő rászabadította a testvéreit. Írásban még békés megbeszélésről volt szó édesapám és a nő családja között, de úgy voltam vele, azért jobb, ha vele tartok. Aztán a benzinkútra érkezve egyszerűen lerohantak minket. Mindent vett a kamera, kérdés sincs, mi lesz ennek az ügynek a végkimenetele, de sajnos ezzel nem kapom vissza az apukámat” – mondta a világbajnok sportoló.

Az egyetlen viszonylagosan „pozitív" hír ebben a tragikus történetben talán az, hogy – remélhetőleg minél hamarabb – hattal kevesebb erőszaktevő járkálhat közöttünk szabadlábon. 

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés