Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hír ! Tóth Gabit búcsúztatták tegnap este 20.00 a Kossuth téren
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 12. (szombat), 08:32

Drámai hír ! Tóth Gabit búcsúztatták tegnap este 20.00 a Kossuth téren

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 12

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Tóth Gabi és Krausz Gábor hat év után elválnak.

A hír sokkoló volt a rajongók számára, akik a sztárséf bejegyzésében keresték a magyarázatot a történtekre: sokan észrevették, hogy Krausz egy „kellemetlen fricskáról” is beszélt a posztjában.

A követők azonnal a Fricska táncegyüttesre asszociáltak – egyébként Tóth Gabiról és a táncos Papp Máté Bencéről nemrég egy közös kép is felkerült az internetre, amint egy quadon száguldoznak a Kárpát-Haza konferencián.

A hírességek sem maradtak csendben a sztárpár válása kapcsán: Ördög Nóra, Bihari Viktória, Steiner Kristóf és Nagy Alekosz is hozzászóltak a hírhez. Utóbbi egyébként nagyon felháborodott a házaspár elválása miatt, és finoman szólva sem érti, miért választotta Gabi a táncost.

Az internet népe sem tétlenkedik: péntek estére nyolc órára egy eseményt szerveztek a Facebookon a Kossuth térre. A leírás szerint a résztvevők gyertyát gyújthatnak Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának emlékére.

„Gyászoljuk együtt egy emlékgyertyával Magyarország Hitének és Magyarország Állának különválását.

Emlékezzünk meg együtt a boldog pillanatokról, a felemelő érzésekről, az önfeledt kacajokról és harsogó jó hírekről. A finom ételekről, a kamerákba menetet vágó tekintetekről és magáról a hitről, ami erőt ad nekünk abban, hogy ezen is átlendüljünk, közösen. ❤

Hozd magaddal a lelkedet, egy teamécsest, a szeretetedet, a gyógyító energiáidat és legfőképpen: a Hitedet.

A megemlékezés után körbejárjuk Budapestnek azokat a pontjait, ahol a néhai pár megfordult és közös emlékeket szerzett. Többek között: FIDESZ székház, MOL torony, Oxygen Wellness, Raqpart (hány szerelmet nem rejt már ó 🙁 ) és még sorolhatnánk.

Gyertek, hogy mi még szerethessük egymást! ❤ „

– fűzték hozzá.

Nem titkolja, az új pasijával jelent meg nyilvánosan Tóth Gabi.. Krausz Gábor őrjöng a dühtől

Hirdetés

Alig néhány napja jelentették be a válást, de Tóth Gabi már nem is titkolja új szerelmét. Az énekesnő és a Fricska Táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence ugyanis együtt töltik az idejüket Jászberényben, ráadásul az ifjú pár együtt jelent meg csütörtökön Pócs János, a Jászság kormánypárti országgyűlési képviselőjének dinnyeföldjén, a Gazda Farmon is.

Az eseményről a politikus osztott meg fotót a közösségi oldalán, ez az első olyan kép, amely Gabi és Bence egy párként pózol. Ezt erősítették meg a jászberényiek is, akik még pénteken látták a párt a városban rendezett népművészeti vásáron andalogni.

– Láttuk itt Gabit és az új kedvesét, nem rejtegetik, hogy több van köztük, mint barátság. Egymás kezét fogva sétálgatnak, egy-egy puszi is elcsattan – mondta el a Blikknek egy járókelő.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés