Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hír érkezett!IIt a vége!Rossz hírek jöttek Nagy Zsoltról
Mindenegyben Blog - 2024. március 13. (szerda), 16:21

Drámai hír érkezett!IIt a vége!Rossz hírek jöttek Nagy Zsoltról (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 13

Nagy Zsolt: Út a Függőségből a Gyógyulás Felé

Nagy Zsolt, a magyar színművészeti élet egyik meghatározó alakja, nemrégiben osztotta meg a nyilvánossággal saját harcát a súlyos alkoholfüggőséggel, ami már 14 éves korától kezdve árnyékként követi életét. A beismerés, mely 2020 végén hangzott el egy interjúban, nem csupán a színész bátorságát mutatja, hanem a problémával küzdők számára is reményt ad.

Hirdetés
[ ]

Nagy, aki olyan ismert filmekben és sorozatokban tűnt fel, mint a Szezon, a Kontroll és a Drakulics elvtárs, az RTL-en futó Árulók című műsor forgatása után ismerte be, hogy újra mélyponton találta magát. Ez a visszaesés arra késztette, hogy külső segítséget kérjen problémája kezelésére. Egy három hónapos, a világtól elszigetelt elvonókúrán vett részt, ahol a gyógyulásra koncentrálhatott.

Legutóbb Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában lépett a kamerák elé, ahol őszintén mesélt múltjáról és a függőséggel vívott küzdelméről. Az előzetes alapján Nagy Zsolt tisztában van hibáival, és nyíltan beszél arról, hogy rengeteget tévedett életében. Ez a nyíltság és őszinteség nem csupán az ő gyógyulási folyamatát segíti, hanem mások számára is útmutatást nyújthat.

"Vannak titkok, amiket nem fogok neki soha elmondani. A teljes őszinteségben én nem hiszek, vannak szerintem olyan titkai az embernek, amiket nem szabad, hogy elmondjon magáról, mert az még nekem is riasztó, nemhogy neki. Pedig én azért elég megbocsátó vagyok magammal..." - mondta el a műsorvezetőnek, majd hozzátette:

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés