Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
DRÁMA: Ennek a híres magyar feltalálónak a készítménye, már 34 éve gyógyította a rákot! Szerinted hová tűnt a találmány? Utolsó szavait mindenkinek hallania kell! Egy megosztással fejezd ki, ha te sem értesz egyet!
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 29. (vasárnap), 17:04

DRÁMA: Ennek a híres magyar feltalálónak a készítménye, már 34 éve gyógyította a rákot! Szerinted hová tűnt a találmány? Utolsó szavait mindenkinek hallania kell! Egy megosztással fejezd ki, ha te sem értesz egyet! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 29

Halála után pedig mindent eltüntettek? A gyógyszerlobbi bármit megtesz a hatalmon maradása érdekében?!




Kovács Ádám feltaláló neve sokaknak ismerős lehet. A magyar tehetség 2017-ben hunyt el, és hosszas küzdelmet vívott mind a hatóságokkal, mint pedig a gyógyszeripari kötődésű vizsgálati szervekkel.




 




Akkora népszerűségnek örvendett és olyan elismert volt, hogy a találmányáért hosszú sorok kígyóztak egy időben a patikákban.Kovács Ádám 1983-ban a daganatos betegségekről alkotott elméletével került az érdeklődés középpontjába.




 




Feltevése szerint a szervezet kóros folyamatai a vérből már korai stádiumban kimutathatóak, a rosszindulatú sejteket pedig nem elpusztítani, hanem gyógyítani kell.


Hirdetés
[ ]

 




1984-ben szabadalmaztatta Celladam fantázianevű, rákellenesként hirdetett készítményét, Celladam-tesztnek nevezett diagnosztikai eljárását és egy lézerműtétes technikai megoldást. Kutatásait az állam is támogatta, de találmányát végül sosem sikerült gyógyszerként törzskönyveztetnie.A Celladamot 1984-ben védették le és kezdetben állami bábáskodással fejlesztették, Kovács pénzt is kapott a kísérletekhez, amiket miniszteri biztos ellenőrzött.




 


Kovács cseppjeit, kúpját és injekcióját ekkoriban patikák árulták, az emberek csodaszerként kezelték és már a gyószerként való törzskönyvezés eljárása is megindult.




 




Hirdetés
A gyógyszeripar nem nézte jó szemmel azt, hogy Kovács Ádám elmélete és találmánya terjedni kezd.


A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés