Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Dráma a Keletinél: Kisiklott egy InterCity, teljesen megbénult a vonatforgalom!
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 25. (vasárnap), 19:52

Dráma a Keletinél: Kisiklott egy InterCity, teljesen megbénult a vonatforgalom!

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 25

Vasárnap este kisiklott a Kolozsvár felől érkező Claudiopolis InterCity öt kocsija a Keleti pályaudvar bevezető vágányainál, szerencsére senki sem sérült meg – közölte a MÁV. A baleset következtében a Keleti pályaudvarra vezető vágányok lezárásra kerültek, így az állomás vasárnap este már nem indított és nem fogadott vonatokat. A helyszínelés és a műszaki mentés várhatóan hosszabb időt vesz igénybe.

Hirdetés
[ ]

Olvasói beszámolók szerint a vonaton tartózkodó utasok nem kaptak időben tájékoztatást a helyzetről, ezért sokan úgy döntöttek, gyalog indulnak el a pályaudvar felé. „10-15 perc várakozás után az utasok elkezdtek leszállni és a vágányok között gyalogoltak a pályaudvar felé. Tájékoztatás híján mi is leszálltunk, és a legközelebbi kijáraton távoztunk. Nem volt pánik, csak türelmetlen utasok” – írta egyik olvasónk.

A MÁVINFORM Facebook-oldala szerint a baleset miatt több vonalon is változások léptek életbe. A Budapest–Hatvan–Miskolc vonal vonatai csak Kőbánya felsőig közlekednek, a Budapest–Újszász–Szolnok–Békéscsaba vonalon közlekedő járatok pedig Rákosig mennek, majd onnan fordulnak vissza. A Budapest–Pécs és a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonal járatai Kelenföldről indulnak és oda is érkeznek. Emellett a vasúti jegyeket az M2-es és M4-es metróvonalakon, valamint több busz- és villamosjáraton is elfogadják.

A baleset okairól és az utasok tájékoztatásának késlekedéséről további információkat kérdeztünk a MÁV-tól, amint válasz érkezik, beszámolunk róla.

címlapfotó:illusztráció!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés