Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
DOLGOZÓK FIGYELEM >>> A KÁNIKULÁBAN PLUSZ PIHENŐIDŐ JÁR! MUTATJUK A KÁNIKULÁBAN TÖRTÉNŐ MUNKAVÉGZÉS SZABÁLYAIT! Minden dolgozó figyelmét felhívja a Nemzetgazdasági Minisztérium! >>>
Mindenegyben Blog - 2018. június 20. (szerda), 17:43

DOLGOZÓK FIGYELEM >>> A KÁNIKULÁBAN PLUSZ PIHENŐIDŐ JÁR! MUTATJUK A KÁNIKULÁBAN TÖRTÉNŐ MUNKAVÉGZÉS SZABÁLYAIT! Minden dolgozó figyelmét felhívja a Nemzetgazdasági Minisztérium! >>>

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 20
Hirdetés
[ ]

NGM: Hűtött védőitalt és több pihenőidőt kell adni a munkavállalóknakA hőség idején a munkáltatóknak hűtött védőitalt, rendszeres – óránként legalább5, de legfeljebb 10 perces – pihenőidőt kell biztosítaniuk a szabadban dolgozómunkavállalók számára, lehetőleg hűvösebb, árnyékos helyen – hívta fel a ægyelmeta Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkavédelmi főosztálya. Az MTI-hez eljuttatott felhívásban az NGM kiemelte: a munkát úgy kellmegszervezni, hogy a dolgozók felváltva, rövid ideig tartózkodjanak a tűző napon,illetve a kritikus napszakban, 11-15 óra között lehetőség szerint hűvösebb, árnyékosmunkahelyen dolgozzanak.

Azt tanácsolják, hogy a dolgozók lehetőleg könnyű, világos színű és lazán viselhető ruhában végezzék feladataikat, igyanak sok vizet még akkor is, ha nem szomjasak, és kerüljék a kávé, az alkohol, a magas koffein- és cukortartalmú italok fogyasztását.

A zárt munkahelyeken a légtechnikai berendezések, klímaberendezések hatékonyságát a megszokottnál gyakrabban kellellenőrizni, tisztítani, fertőtleni – hívják fel a ægyelmet. A munkavédelmi hatóságfokozott ægyelmet fordít a munkavédelmi ellenőrzéseken a hőségriasztások idején afokozottabb megterhelésnek kitett munkavállalók egészségének és biztonságának védelmére.

Hirdetés

Az NGM közölte: a munkavédelmi főosztály által működtetett Munkavédelmi Tanácsadó Szolgálat tájékoztatást nyújt az ingyen hívható 06 80 204 292 zöldszámon, e-mailben pedig a munkavedelem-info@ngm.gov.hu címen lehetinformációt kérni.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés