Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Dobrev Klára nyerte a pénteki Partizán-vitát, Magyar Péter elmenekült
Mindenegyben Blog - 2024. május 18. (szombat), 06:51

Dobrev Klára nyerte a pénteki Partizán-vitát, Magyar Péter elmenekült

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 18

Dobrev Klára nyerte a pénteki Partizán-vitát, Magyar Péter elmenekült

Péntek este rendezték meg az európai listavezetők első élő vitáját a Partizán szervezésében, ahol Dobrev Klára, a baloldali koalíció listavezetője bizonyult a legfelkészültebbnek. A vitán a DK-MSZP-P hárompárti koalíció képviselője mellett részt vett Toroczkai László (Mi Hazánk), Le Marietta (Kétfarkú Kutyapárt) és Donáth Anna (Momentum). Deutsch Tamás és Magyar Péter pulpitusa üresen maradt, mivel a Fidesz és a Tisza Párt listavezetői nem jelentek meg a vitán.

Dobrev Klára végig az erős és egységes Európa mellett érvelt, kiemelve az uniós pénzek befagyasztásának okait, és a magyar kormány felelősségét. Lemgyelország példáját hozta fel, ahol a demokratikus intézmények helyreállítása után újra megindultak az uniós pénzek. Emellett cáfolta a fideszes propaganda hazugságait, hangsúlyozva, hogy a baloldali koalíció nem támogatja a háborút és az illegális migrációt.

Hirdetés
[ ]

Donáth Anna büszkeségének adott hangot a jogállami mechanizmusért folytatott küzdelemért, és az Ukrajnának nyújtott támogatás fontosságáról beszélt. A vita során éles szóváltások is kialakultak, például amikor Toroczkai László azt mondta, hogy a befagyasztott uniós pénzeket akkor is meg kellene kapnunk, ha a Fidesz ellopja, Dobrev Klára gyorsan visszavágott: „Köszönjük, a Fidesz és Magyar Péter hangját hallottuk”.

Dobrev Klára kiemelte, hogy azok az országok, ahol eurót használnak, kisebb inflációval szembesültek. Zárszóként rámutatott, hogy nem alkalmas az emberek képviseletére az, aki egy ilyen vita elől elmenekül. A vita teljes felvételét itt lehet visszanézni.

Itt a videó:

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés