Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Döbbenetes fordulat az Árpád hídi tragédia ügyében
Mindenegyben Blog - 2024. július 09. (kedd), 06:55

Döbbenetes fordulat az Árpád hídi tragédia ügyében

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 09

Három Autó Ütközött Össze az Árpád Hídon: Három Halott és Több Sérült

Szerda késő este három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán. Az elsődleges információk szerint egy forgalommal szemben haladó autós több autónak nekiütközött, ami súlyos balesetet eredményezett. A tragikus esemény során három ember meghalt, és többen megsérültek. A balesetről a Katasztrófavédelem videót is posztolt, amin Zacher Gábor is látható, aki mentőorvosként vett részt a mentési munkálatokban.

Hirdetés
[ ]

Az Áldozatok és a Segítségnyújtás

A tragédia egyik áldozata a 31 éves Szeleczki Mónika, kéméndi mesemondó volt. Az eset kapcsán a taxis kollégái már több mint 800 ezer forintot gyűjtöttek össze annak a taxisnak, akinek autójával a balesetet okozó férfi száguldott. A balesetben hárman haltak meg, négyen pedig megsérültek. Az elhunytak családjainak és a sérülteknek teljes kártérítés jár, amit az RTL Reggeliben nyilatkozó ügyvéd szerint a taxis biztosítójának kell állnia. A taxis azonban aggódik, hogy kára megtérül-e. Kollégái és a taxis cég próbálnak segíteni neki egy kölcsönautóval, hogy átmenetileg dolgozni tudjon.

A Jogi Következmények és a Kártérítés

Hirdetés

Az RTL Híradónak nyilatkozó ügyvéd, Szatmári-Margitai Gergely elmondta, hogy a balesetért a taxit vezető, vélhetően bódult állapotú sofőr felelős. A balesetben vétlen személyek igényüket a taxi kötelező felelősségbiztosítójával szemben érvényesíthetik. Ez a rendszer védelmet nyújt a vétlen személyeknek, de a taxitulajdonos számára, aki szintén károsult, kevésbé kedvező. A taxisnak jogilag az ámokfutó sofőr ellen lenne lehetősége kártérítési igényt benyújtani, de mivel ő is meghalt a balesetben, ez nehézségekbe ütközik. Az egyetlen remény az ámokfutó örökösei elleni kártérítési igény lehet, de ennek kiderítése hónapokig tarthat.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés