Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Csodatörtént! Még az orvosok nem értik, hogy lehetséges, de a 7 éves vak kislány visszanyerte a látását
Mindenegyben Blog - 2024. október 26. (szombat), 07:41

Csodatörtént! Még az orvosok nem értik, hogy lehetséges, de a 7 éves vak kislány visszanyerte a látását

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 26

A 7 éves vak kislány csodával határos módon visszanyerte látását – az orvosok értetlenül állnak a gyógyulás előtt

Evie-Mae Geurts, egy 7 éves brit kislány története valódi csodának számít az orvostudomány szemében. Evie mindössze pár hónapos volt, amikor először kórházba került megfázásos tünetekkel, de a vizsgálatok során az orvosok megállapították, hogy a szeme semmilyen fényre vagy ingerre nem reagál. A szülők számára elmondták, hogy a kislány vak, és nem lesz képes látni. Nyolc hónapos korában újabb megdöbbentő diagnózis született: Evie vízfejűséggel (hydrocephalus) küzd, és a fejében a nyomás a normál érték 32-szerese volt. Az orvosok közölték az édesanyjával, Amyvel, hogy a kislány életminőségén csak enyhíteni tudnak, de nem valószínű, hogy látni, járni vagy beszélni fog valaha.

Hirdetés
[ ]

A család minden reményét elvesztette, de a műtét során egy shuntöt ültettek be Evie fejébe, hogy elvezessék a felesleges folyadékot és csökkentsék az agyi nyomást. Ezt követően a családot egy csoda várta otthon: Evie látása lassan, de biztosan javulni kezdett. Két éves korára megtanult járni és beszélni, a vízfejűsége teljesen megszűnt, és a shuntöt eltávolíthatták. Az orvosok csodálkozva figyelték a kislány fejlődését, hiszen szinte minden előzetes prognózis ellenére teljesen visszanyerte látását, és ma már minden területen meghaladja a korosztályos átlagot.

Hirdetés

Evie édesanyja, Amy így nyilatkozott a csodás gyógyulásról: „Evie fenomenális. Az orvosok nem értik, hogyan lehetséges ez, mintha valahogy saját magát gyógyította volna meg.” A család számára Evie története erőt ad, és büszkeséggel tölt el mindenkit, aki ismeri őt.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés