Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Családok, nyugdíjasok, egyedülállók figyelem!! ITT A DÁTUM – ekkor kapod meg a 12 ezer forintos jóváírást a fűtésszámládból!
Mindenegyben Blog - 2018. március 08. (csütörtök), 19:13

Családok, nyugdíjasok, egyedülállók figyelem!! ITT A DÁTUM – ekkor kapod meg a 12 ezer forintos jóváírást a fűtésszámládból! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 már 08

Minden család tizenkétezer forint jóváírást kap a gáz- vagy a távfűtési számlából

A téli rezsicsökkentés egyszeri döntés, amelynek lényege, hogy minden háztartás 12 ezer forint jóváírást kap a következő negyedévben a gáz- vagy a távfűtési számlából – tájékoztatott a csütörtöki Kormányinfón Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Hirdetés
[ ]

Kiderült, mikor vonnak le 12 ezret a fűtésszámlából!!!!Összesen 40 milliárd forintba kerül a kormány szerdán bejelentett téli rezsicsökkentése, amit a második negyedéves számlákban írnak jóvá.

12 ezer forint jóváírás háztartásonként

Lázár János a téli rezsicsökkentésről szólva elmondta: az egyszeri döntés, amelynek lényege, hogy minden háztartás 12 ezer forint jóváírást kap a következő negyedévben a gáz- vagy a távfűtési számlából. Hozzátette, hogy emellett megemelik a szociális tűzifa támogatását is.

A kormány az Idősügyi Tanács javaslata alapján húsvétkor – immár harmadik alkalommal – tízezer forint értékű Erzsébet-utalványt juttat minden nyugdíjasnak, mivel a magyar gazdaságnak jók a kilátásai, és „ebből a magyar nyugdíjasoknak is részesülniük kell” – fogalmazott a miniszter. Az utalványokat pedig a következő hetekben kézbesíti a Magyar Posta – mondta Lázár János.

A napokban a miniszterelnök gazdasági évadnyitót tartott a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarában, ahol a jelenlévőknek összefoglalta a választások gazdasági tétjét is – számolt be az elmúlt hét fontos gazdasági eseményéről Lázár János. A kormányfő az évadnyitón elmondta: négyszázalékos gazdasági növekedés elérése a cél. Orbán Viktor az eseményen kiemelte azt is, hogy a költségvetést a választás nem befolyásolhatja. „A Fidesz nem gondolkodik választási költségvetésben” – tájékoztatott Lázár János.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés