Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Csak ámulunk! Mikes Anna megmutatta új szerelmét - Elképesztően összeillenek...Fotó
Mindenegyben Blog - 2024. július 03. (szerda), 08:03

Csak ámulunk! Mikes Anna megmutatta új szerelmét - Elképesztően összeillenek...Fotó

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 03

Kíváncsiság övezi Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolatát

Az egész ország találgatja, hogy mi is zajlik pontosan Mikes Anna és Krausz Gábor között. Miközben Tóth Gabi és új szerelme, Papp Máté Bence szinte naponta osztanak meg közös tartalmakat, addig Krausz Gábor és barátnője, Mikes Anna körül nagy a csend. Az Ázsia Expressz indulása előtt még közös otthonukból posztoltak, izgatottan készülődtek, de azóta keveset mutatkoztak együtt. Korábban Krausz Gábor osztott meg egy képet, ahol fogva sétálnak Annával, majd mindketten osztottak egy videót, megjelent Hannaróza Annával táncol a színpadon. Később Gábor egy medencéből jelentkezett be kislánya társaságában.

Mikes Annának most kezdődik a nyári szünet, de gőzerővel készül a Lady Latin nevű nyári workshopjára, míg Krausz Gábor ismét a focira koncentrál. Barátjával, Csutival szerveztek egy nyereményjátékot, ahol a Groupama Arénába vásárolt első 8000 bérlettulajdonos értékes nyereményeket nyerhet. Anna eközben élvezi a nyarat és gyártja a videóit, valamint egy autókereskedő cég egy Hyundai Konával lepte meg, hogy márkanagykövetként népszerűsítse az autót. Anna már birtokba vette a járművet, és megígérte követőinek, hogy ebben az autóban is hangosan fogja hallgatni a zenét.

Hirdetés
[ ]

Egyik posztja alatt váratlan komment jelent meg: Krausz Gábor üzent neki, ám erre Anna eddig nem válaszol. A séf szerelmes arcokat és lángjeleket tett a poszt alá. Anna mintha napról napra jobb formában lenne, sugárzó szépségű ezeken a képeken is. A szakításról felröppenő pletykákra egyik fél sem reagált, bár furcsa, hogy korábban Anna hagyott Gábornak egy hasonlóan érzelmes kommentet, amire nem kapott választ.

Anna új autójáról itt tudod megnézni a képeket, tátva marad majd a szád, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében a táncosnő.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés