Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Covid 19 : ITT a rejtély VÉGE! VÉGRE rájöttek: EZÉRT nem lesz mindenki beteg a vírustól: – EZT álmainkban sem gondoltuk volna!
Mindenegyben Blog - 2020. december 22. (kedd), 08:44

Covid 19 : ITT a rejtély VÉGE! VÉGRE rájöttek: EZÉRT nem lesz mindenki beteg a vírustól: – EZT álmainkban sem gondoltuk volna! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 22

Ezek a gének dönthetik el, gépre kerül-e valaki koronavírus miattBrit tudósok egy több mint kétezer intenzíven ápolt covidos beteg vizsgálatával készített kutatásban megtalálták azt az öt génvariációt, amely eldöntheti, súlyos lefolyású lesz-e valakinél a betegség. Elsősorban terápiás jelentősége lehet a dolognak.Több mint egy évvel az első Covid-19-es megbetegedések regisztrálása után a kutatók még mindig próbálják kideríteni, mi döntheti el, hogy a kórt tünetmentesen vészeli át valaki, vagy az intenzív osztályon köt ki súlyos panaszokkal.

Hirdetés
[ ]

Virológus: így van a legnagyobb esélye elkapni a fertőzést

Koronavírus: ezekből a tünetekből már az elején látszik, kiket fenyeget súlyosabb lefolyás 

A University of Edinburgh kutatói azt vizsgálták, mi okozhatja, hogy az intenzív osztályra kerülő betegek szervezetében kiváltott immunválasz más, mint az egészséges emberekében. Ehhez összesen 2224, az Egyesült Királyság különböző kórházaiban Covid-19-el az intenzív osztályra került beteg DNS-ét vették össze olyan emberekével, akik PCR tesztje negatív lett.

A Nature magazinban december 11-én publikált tanulmány szerint 5 gén bizonyos variációi lehetnek a felelősek azért, hogy egy ember immunis-e a vírussal szemben vagy pedig a súlyos lefolyással együtt járó tüdőgyulladást kap tőle - írja a The Scientist. A kutatás eredményeinek azért van jelentősége, mert sokat segíthet a betegség gyógyítására alkalmazott terápiák további fejlesztésében. Segíthet kiválasztani, hogy mely gyógyszereket érdemes előrevenni a klinikai tesztelések során - kommentálta a megállapításokat Kenneth Bale, az egyetem kutatásban résztvevő munkatársa.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés