Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Brutális pénzt kaszált Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata
Mindenegyben Blog - 2024. június 20. (csütörtök), 06:36

Brutális pénzt kaszált Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 20

Jelentős Osztalék Kifizetés a Top News Hungary Kft.-ből

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata, a Top News Hungary Kft. tulajdonosai, jelentős pénzügyi sikereket értek el az elmúlt évben. A cég árbevétele 1,56 milliárd forintra nőtt, míg az adózott eredmény meghaladta az 1,36 milliárd forintot, amelyből 1,1 milliárd forintot osztalékként vettek fel.

Üzleti Sikerek és Növekedés

A vállalat beszámolója szerint az árbevétel és a nyereség is látványosan növekedett, ami rendkívül vonzóvá tette az üzleti eredményeket. A TWN nevű bulvároldal kiadásáért felelős cég teljes bevétele világháló-szolgáltatásból származik, ami különösen figyelemre méltó, hiszen az ilyen ágazatokban általában alacsonyabb profitráták jellemzőek.

Hirdetés
[ ]

Látogatottság és Közönség

Annak ellenére, hogy a TWN látogatottsága alacsonyabb a vezető portálokénál, a profitabilitásuk kiemelkedő. A vállalatnak 22 ezer követője van a Facebookon, és napi látogatottsága csak néhány ezer fő, ami jóval elmarad a nagyobb médiumokétól.

Jövőbeli Tervek és Kérdések

A Top News Hungary Kft. jövőbeli tervei között szerepel az erőforrások fejlesztése, bővítése és a piaci részesedés növelése. A beszámoló nem részletezi, hogy az összes jövedelem kizárólag az oldalból származik-e, ami további kérdéseket vet fel a cég üzleti modelljével kapcsolatban.

Kormányzati Hirdetések és További Érdeklődés

Korábban felmerült, hogy a TWN-en rendszeresen megjelentek kormányzati és kormányközeli hirdetések, ami további érdeklődést vonz a cég körül.

Alapítás és Célok

A Top News Hungary Kft. 2018-ban alakult, és a célja a jövedelmezőség megőrzése és a vagyon gyarapítása. A tulajdonosok kifizetéseikkel elégedettségüket és a vállalkozásuk iránti bizalmukat fejezik ki.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés