Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Brutális árvíz!Az egyik legmegrázóbb videó, amit láttam
Mindenegyben Blog - 2024. július 02. (kedd), 17:59

Brutális árvíz!Az egyik legmegrázóbb videó, amit láttam

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 02

Árvíz Bozkurtban: Egy lenyűgöző videó dokumentálása

Az egyik legmegrázóbb videó, amit láttam, a Bozkurtban, Törökországban történt árvízről készült, amely több nap eseményeit mutatja be. A felvétel 2021-ben készült, és lenyűgözően dokumentálja a folyó drámai kiadását.

Részletek az Árvízről

2021 augusztusában Törökország Fekete-tengeri régióját súlyos áradások sújtották. Az özönvízszerű esőzések miatt a folyók kiléptek medrükből, hatalmas pusztítást okozva több településen, köztük Bozkurtban is, amely Kastamonu tartományban található. A videóban, amelyet Murat Özer készített és több platformon is megosztottak, jól látható a katasztrófa mértéke: iszapos vízáradatok sodorták el az utcákat és hidakat​.

Hirdetés
[ ]

Az Árvíz Hatásai és Válaszintézkedések

Az áradások 2021. augusztus 11-én kezdődtek, és a közelmúlt történelmének legpusztítóbbjai közé tartoznak. Az árvíz egyes helyeken akár 4 méter magasra is felért, hatalmas pusztítást hagyva maga után. A tragédiában 82 ember vesztette életét, és több százan váltak hajléktalanná. A vészhelyzeti reagálás részeként több mint 9000 mentőmunkást és önkéntes vetettek be, valamint helikoptereket is használtak az áramellátás biztosítására és az épületekben rekedt emberek kimenekítésére​ ( Wikipedia ) .

Kormányzati Intézkedések

Hirdetés

A török ​​kormány katasztrófa sújtotta területnek nyilvánította az érintett régiókat, és azonnali pénzügyi segítséget nyújtott a közösségeknek. termék az AFAD (Katasztrófa- és Vészhelyzetkezelési Elnökség) legalább 10 millió lírát küldött az érintett zónákba. Csak a kormány vi adománygyűjtési kampányt indított, amelyet sok ellenzéki politikus kritizált, mondván, hogy az adófizetők pénze elegendő lett volna a segélyezésre​ ( Wikipedia ) .

Ezek a videók és beszámolók jól szemléltetik a természeti katasztrófa súlyosságát, és rávilágítanak arra, hogy milyen fontos a hosszú távú tervezés és a megfelelő városfejlesztési szabályok betartása az ilyen események megelőzésének érdekében.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés