Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Borzasztó FELVÉTELEK érkeztek az ÁRVÍZRŐL!
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 16. (hétfő), 11:25

Borzasztó FELVÉTELEK érkeztek az ÁRVÍZRŐL!

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 16

Árvízhelyzet Magyarországon: Politikusok a gátaknál, folyók kiléptek medrükből

Az elmúlt napok heves esőzései miatt több folyó kilépett medréből, és súlyos árvízi helyzet alakult ki Magyarországon. Karácsony Gergely előre jelezte az esetleges lezárásokat, míg Nagy István agrárminiszter lemondta minden hivatalos programját, hogy a gátaknál segítsen az árvízi védekezésben. A nagy mennyiségű csapadék, amelyet a Boris ciklon hozott, komoly károkat okozott országszerte, különösen a vízgyűjtő területeken. Az esőzés kedden enyhül, de a helyzet addig még súlyosbodhat.

Szükségállapot Bécs és Pozsony környékén: súlyos áradások miatt evakuálások

A heves esőzések következtében Bécs és Pozsony környékén szükségállapotot vezettek be, és több embert evakuálni kellett otthonaikból. A közlekedés jelentős akadályokba ütközik, és több útszakasz járhatatlan. Csehországban egyes településeket teljesen elvágott a víz, miután néhány nap alatt több száz milliméter csapadék hullott. Magyarországon is fokozódik a veszély, a legsúlyosabb árhullám még várható. Az Európai Unió már dolgozik azon, hogy anyagi támogatást nyújtson a károk enyhítésére, amelyek az évtized egyik legnagyobb árvizét jelenthetik Európában.

A Kölntől délnyugatra található Erfstadt-Blessemről egészen drámai képeket közölt a helyi kormányhivatal. A településen nagyon gyorsan és erőteljesen mosta alá a víz a házakat, amelyek egy része teljesen vagy részben összedőlt, halálos áldozatokat követelve. Amint az alábbi képeken látszik, egyes helyeken gyakorlatilag eltűnt a talaj.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés