Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Bocsánatot kért Magyar Péter az éjszaka történtek miatt
Mindenegyben Blog - 2024. június 12. (szerda), 08:46

Bocsánatot kért Magyar Péter az éjszaka történtek miatt (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 12

Magyar Péter Bocsánatkérése: A Tisza Párt Alelnökének Kedd Délutáni Facebook Bejegyzése

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, kedden délután bocsánatot kért az éjszaka történtek miatt. Facebook-bejegyzésében a politikus kijelentette: „Utoljára az ATV-ről.” Az üzenetet azután tette közzé, hogy a Hit Gyülekezete Egyház gratulált a párt választási eredményeihez. „1,3 millió ember szavazatát megszerezni nem kis teljesítmény, egyúttal óriási felelősség,” írták, majd jó pihenést kívántak az alelnöknek a következőkkel:

„A következő napokra alelnök úrnak jó pihenést, regenerálódást kívánunk, reméljük, a feszített tempó után sikerül megnyugodnia, és higgadtan, megfontoltan, államférfihez méltó módon formálja majd a magyar közbeszéd állapotát. A Hit Gyülekezete Sajtóosztálya.”

Hirdetés
[ ]

Az ATV-vel Kapcsolatos Vádak és a Bocsánatkérés

Magyar Péter a bejegyzés elején azt ígérte, hogy utoljára ír az ATV-ről, majd ismét bírálta a csatornát. A politikus sérelmezte, hogy tegnap egy dossziéval várta őt Rónai Egon műsorvezető az Egyenes Beszéd élő adásában. A bejegyzés végére azonban eljutott oda, hogy elnézést kérjen azoktól, akiket megbántott egy korábbi posztjával.

Rónai Egon az élő adásban egy bizonyítékokat tartalmazó dossziét nyújtott át Magyar Péter számára, mivel a politikus korábban valótlanul állította, hogy az ATV nem hívja meg a műsoraiba. Magyar Péter az adás közben Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkészének említésével másfél perc után kivonult a stúdióból.

Reakciók és Vélemények

Magyar Péter most a MÚOSZ alelnökének, Vicsek Ferenc korábbi ATV-s műsorvezetőnek magánvéleményére hivatkozik. Vicsek elfogadhatatlannak nevezte, ami az adásban történt. (Kocsi Ilona, a MÚOSZ elnöke jelezte, hogy Vicsek véleménye kizárólag magánvélemény volt.)

Magyar Péter kijelentette, hogy ha hasonló helyzet állna elő, mint tegnap az Egyenes Beszédben, újra kijönne a stúdióból. Hangoztatta, hogy az ATV tegnapi eljárása nemcsak a Tisza Pártot, hanem a rá szavazó 1,34 millió magyar embert is kellemetlen helyzetbe hozta. Elmondta, hogy azért nyújtott békejobbot és ment be az Egyenes Beszédbe, mert úgy érezte, az ATV nézői megérdemlik az egyenes beszédet.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Drámai hír érkezett Magyar Péterről !

Add tovább! Akkor öntsünk tiszta vizet a a pohárba. A több tízezer önkéntes megfeszített munkája nélkül sehol nem...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés